Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 27 september 2020

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 27 september 2020

 

Jag är Judas och jag vill idag hälsa till alla Jordmänniskor, som nu lever på den här planeten. Det är en tid av oro, en tid av sorg, en tid av förvirring, och en tid av stor trötthet. Samtidigt är det en tid av glädje, en tid av möjligheter, en tid av ljus och klarhet, en tid av ett stort andligt växande. Svårigheten ligger i att balansera dessa energier mot varandra. Vad kan du se för möjlighet i den sorg som du upplever just nu? Kan det vara en förståelse om var ditt hjärta egentligen befinner sig, eller är det en vink om att släppa en gammal sorg som plötsligt dyker upp från ingenstans i den trötthet som du nu känner inom dig. Att släppa gamla sorger och bekymmer kan ge dig den energi som du just nu saknar.

Alla dessa virvlande energier som nu far runt på Jorden, triggar era olika känslor och upplevelser av varierande slag. Det drar upp gammalt, det släpper karma, och ni tvingas många gånger till en forcerad utveckling. Det här kan vara väldigt tröttande. Det kan göra att du känner dig ur spel och som att du inte har förmåga eller ork att göra någonting av det som du känner att du borde göra. Men vad är det som du borde göra? Var har du fått alla måsten ifrån? När tiden är inne och något ska hända, då händer det, kära Jordbor. Gå inte runt och har skuldkänslor för något som ni inte behöver ha skuldkänslor för. Allt händer som ska hända i rätt tidpunkt, plats och tillfälle när det så är dags för det. Det är en synkronisering som pågår runt omring er hela tiden. Allt sker fortlöpande med en dans av de energier som står till buds. Jorden som helhet släpper sina energier, ni som ett kollektiv släpper era energier, energier kommer in från kosmos, allt blandas, löses upp och blandas igen. Det är inte underligt att ni är trötta, det är en otroligt föränderlig tillvaro som ni just nu lever i. Ni behöver vila, hämta kraft och anpassa er till dessa nya energier som cirkulerar runt er dagligen. Det är viktigt att ni tar det lugnt och att ni nogsamt väljer hur ni ska förhålla er till allt som kommer upp inom er. Mycket av det behöver släppas, en del behöver bearbetas, förstås och förlåtas. Ni befinner er just nu i en kosmisk dans, och ni behöver ha en stor tillit till er själva och den vägledning som ni känner att ni har inom er, för att kunna fatta rätt beslut angående er egen väg men också förstå vilken väg som är bäst för Jorden och alla dess invånare.

Fjällen kommer att falla från era ögon och ni kommer att se och förstå vad det är som människorna behöver mest just nu. Vad är det som saknas i er värld för att ni ska få den att fungera? Vad är det ni människor behöver för att må bra tilsammans? Vad kan du ge din nästa? Vad är det som alla människor längtar efter dag? Kan det vara kärlek? Är det så, vad kan du då göra för att kärleken ska växa på Jorden? Vart är utvecklingen på Jorden på väg? Vilket himmelrike är det som ni söker och har som mål? Hur ska ni komma dit? Kan det vara så att du måste fylla dig själv med kärlek för att bidra till det mål som hela mänskligheten längtar efter. Ja, jag skulle tror det. Var och en av er behöver anamma kärlekens stora gåva och låta den sprida sig sig ut över Jorden. Det är er uppgift, kära barn på Jorden … det är er uppgift.

Jag sänder Er min ödmjukaste kärlek

Judas

You may also like...