Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 september 2020

 

Savor the Massive Changes Coming ∞The 9D Arcturian Council

Njut av de Massiva Förändringarna som Kommer ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss in i mänsklighetens kollektiva medvetande för att avgöra om ni är redo för ännu fler uppgraderingar och aktiveringar. Vi ser er alla som våra partners i detta, eftersom de av er som är vakna visar en förmåga att hantera så mycket energi och information, och ni är också de som sprider den.

Ni höjer medvetenheten i hela er mänskliga ras, och ni gör det utan mycket ansträngning alls. Ni gör det när ni mediterar. Ni gör det när ni öppnar upp er. Ni gör det när ni slappnar av och släpper in allt som vi, och andra som oss, har skickat er för att hjälpa till att höja ert medvetande.

Vi vet att det finns så många i er värld just nu som bara väntar och önskar att e.t.s ska landa sina skepp över hela er planet för att rädda mänskligheten. Vi vet att de allra flesta människor helst bara vill att alla era problem löses på ett ögonblick i stället för att ha en lång resa mot det utlovade landet.

Men när ni ser tillbaka på era resor kommer ni att bli så väldigt glada eftersom e.t.s hjälpte er på mer subtila sätt. Ni kommer att bli mycket tillfredsställda när ni vet att det var ni som skulle åstadkomma den verkliga förändring som ni ville se i er värld. Ni kommer att vara väldigt glada över att veta att det var er förmåga att öppna upp och ta emot som ledde till de massiva förändringar som är på väg.

Och vi vill också säga till er att en massiv förändring vid ett tillfälle kommer att bli mycket mer tillfredsställande, och ni kommer att kunna njuta av dessa förändringar så mycket mer eftersom ni inte blev överväldigade. Och om du skulle bli överväldigad, föreställ dig vad de som ännu inte har vaknat skulle uppleva. Det är därför vi måste ta temperaturen på medvetandet för att se hur väl ni alla som är vakna där har använt det som vi redan har gett er.

Det finns så mycket mer, och i slutändan är det hur som helst inte upp till oss när ni får det. Era Högre Jag är de som verkligen är ansvariga. Vi är bara leveranssystemet som vi alla skapade innan vi började spela det här spelet som finns i detta universum. Vi inbjuder dig att slappna av mer, att öppna upp och ta emot allt som är tillgängligt för dig och sedan sprida det lite mer så att vi kan göra det som vi gör bäst och ge dig möjlighet att göra det som du gör bäst.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...