Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 februari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 28 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu händer det saker på vår jord. Olika möten avlöser varandra för det som ska leda fram till människornas befrielse från slaveriet. Välstånd för alla är det motto som ska gälla. Ingen ska behöva gå hungrig utan få det den behöver i livet. Med detta följer en lag som ska säkerställa friheten och det allmännas väl och ve för alla. Denna lag skrevs en gång av St.Germain och har redan godtagits en gång. Sedan har den manipulerats bort men ska nu fram igen. Meningen är att det ska bli en lag för alla nationer och folkslag att följa. Den är universellt skriven så att alla kan omfatta den. Den är skriven för folket. Vi är alla ”ett” och vi har samma behov av frihet och välstånd. Därifrån kan vi utvecklas efter vår bästa förmåga.

Jordens människor behöver hjälpas åt nu för att stiga upp i ljuset och förvandla den här planeten till en kärlekens planet som den mycket väl har förtjänat. Hon har kämpat för Er, vår kära Gaia. Ni som är hennes älskade barn och en del av henne. Hon är fruktbarhetens och kärlekens gudinna och vi hälsar henne ödmjukt tillbaka till ljuset.

Gaia tar andan av oss allihop med sin kärlek och sin skönhet. Det är en ära att få tjäna henne. Det är en ära för er Jordens barn att få komma ner och bistå henne i hennes sista dagar som planet i 3D. Att få vara med i denna stora transformation är en stor ära som ni ska ta djupt in i ert hjärta. Gaia älskar er så mycket och litar på ert omdöme och ert stora mod.

Ni är ju också nu vid mållinjen och startskottet har redan gått. Snart kan ni också skönja och se förändringarna som redan har påbörjats på er jord. Många av er har också gått igenom personliga förändringar av olika slag. Det kan vara att ha bytt jobb, bostad eller tagit ett steg mot era drömmars mål.

Alla små förändringar är välkomna, de betyder att något nytt är på ingång. En liten förändring kan ha skett i dina tankar. Du ser och förstår på ett helt annat sätt nu. Det känns kanske som om du har vuxit en bit. Trampat ur barnskorna för att bli en fri tänkande individ med egna mål att fylla. Du distraheras inte längre av alla andras tyckanden och låtanden utan du lyssnar till din egen inre röst. Då har du kommit långt och är redan inne i din egen transformation. Alla transformationer bidrar till allas transformationer och inte minst till Gaia.

Vi tackar och bugar här uppifrån för ert storartade arbete.

Vi älskar Er så mycket / Judas

Du gillar kanske också...