Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 28 februari

meditationsbild1

Vänskap

Från jorden utgår en önskan att knyta vänskapsband med den stora galaktiska ljusfamiljen. Alla utomjordiska existenser är inte vänligt sinnade och vill inte knyta vänskapsband med människan. Dessa har istället betraktat människor som en okunnig ras, vilka man kan ha som slavar, ett underdånigt släkte på vilkas rädslor man kan leva.

Det är så här det har varit under tusentals år. Den här tiden har ett slut. Denna mörka era ska försvinna och riktiga, kärleksfulla vänskapsband ska knytas med andra varelser där ute. De väntar på, att människan ska vakna till fullt ihågkommande.

I människans celler göms minnen från andra liv, från andra existenser, inte bara från den här planeten utan även från planeter långt borta i rymden. Dessa minnen väcks nu till liv i människors medvetande. Än så länge ligger de strax under medveten nivå men en dag öppnas minnesbankerna och minnena väller fram som en strid ström i en flod.

Då minns människorna vilka de är och varifrån de kommit. De minns sina stjärnsystrar och stjärnbröder från andra tider och verkligheter i andra galaxer.

Vi har inte alltid levt så här utan minnen och i korta strävsamma liv. Även på jorden har vi för mycket länge sedan levt i högkulturer och blivit mycket gamla och oändligt visa. Alla dessa minnen bär vi gömda i våra kroppar.

Vi kommer snart att minnas och vi kommer snart att återfå den ena DNA-strängen efter den andra. Vi blir åter suveräna varelser med stora kärleksfulla hjärtan och kan återknyta de gamla vänskapsbanden med de galaktiska vännerna. Det var en vänskap som en gång bröts för länge länge sedan i en uråldrig forntid.

Nu är tiden inne. Nu finns möjligheten igen att möta dessa ljusets varelser och gå en gemensam framtid till mötes där vi på nytt minns vad vi en gång kunnat och på nytt lär oss det vi en gång fråntogs.

Ljuset ökar hela tiden över jorden och den gamla eran ligger i sina dödsryckningar. Vi vandrar ut ur våra sinnens fängelse och återfår full vetskap om alltets natur och går in i en ny era tillsammans med våra vänner därute i kosmos. De har väntat på vårt uppvaknande och på att vi ska kliva ur vårt mentala fängelse i omedvetenhet.

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com.

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...