Juliano från Arkturius via Sanangel, 10 mars, 2018

Hej allihop.

Det är jag Juliano som talar.

Jag är återigen väldigt glad att få dela det här med er. Idag ska vi fortsätta prata om energier och energiarbete. Jag ser många av er i rädsla för att möta vissa energier. Ni går gärna omvägar, eller så struntar ni helt enkelt att gå till vissa ställen. Mycket arbete går till att skydda er själva, men detta mina kära vänner är ofta sprunget ur rädsla. Idag ska jag lära er att möta den, möta energierna och omfamna dem och låta dem gå rakt igenom kroppen. Fantastiskt eller hur? *skrattar*

Dessa tyngre energier är även era absolut bästa verktyg i att se hur långt ni har kommit i uppstigningsprocessen och vad ni behöver arbeta med. Jag tänker ta upp ett exempel för att förklara.

Tänk att du är på din arbetsplats, många av er arbetar fortfarande på ställen där medvetenheten inte är så hög. Detta leder till att ni måste hantera lägre frekvenser från både platsen i sig och andra människor. Du möter en kollega du vet har en väldigt låg frekvens och du börjar i ditt sinne använda dig utav diverse ”skyddstekniker”för att behålla din frekvens intakt och för att inte svälja din kollegas energi.

Detta mina vänner är det gamla sättet att göra det på. Idag ska jag lära er ett mer effektivt sätt och mer gynnsamt för er som är redo för ett kliv upp i uppstigningsprocessen. Så vi återgår till samma situation.

Du är på jobbet och din kollega med den lägre frekvensen kommer och börjar prata med dig. Istället för att skydda dig, genom att försöka hålla energin utanför dig, gör du tvärtom, du tar den in i dig och andas in den och låter hela dig och din aura fyllas av energin. Du känner den ordentligt samtidigt som du starkt och medvetet står kvar i den.

Sen visualiserar du och känner hur du blir helt transparent och låter energi gå rakt igenom dig och bort från dig. Detta mina vänner kräver en del mod. För det kräver att ni känner djupet i en annan människas negativa känslor, släpper in den i er själva för att låta den gå igenom er. Men precis som Maria säger angående era inre barn och MOD. Så är MOD ljuskrigarens signaturord.

Men det finns ytterligare en aspekt i det här energiarbetet och det är egna emotionella sår som blir triggade av liknande frekvenser. Det betyder att om din kollega har en låg frekvens av sorg kommer det trigga dina egna obearbetade och stagnerade energier av sorg. Och detta är precis det som ni behöver möta, ni behöver gå utanför era bekvämlighetszoner och utmana er själva för att nå djupare aspekter av er som behöver läka.

Ni behöver ha modet för att göra detta och viljan till att vara ljuskrigaren i frontlinjen, de som i det tysta transformerar det kollektiva medvetandet och bär de största lassen. Det är det som behövs nu, ljuskrigarna som tar det högre, djupare och kraftfullare. För dig som känner dig träffad, räck ut till oss. Vi finns för att ge dig all den hjälp du behöver. Med all glädje och kärlek kommer vi leda er och planeten hem.

Till nästa gång// Juliano

You may also like...