Kanaliserat budskap från Jesus och Ra på Arcturus genom Camilla Nilsson 190429

Kanaliserat budskap från Jesus och Ra på Arcturus genom Camilla Nilsson 190429

Kära människomänniska som så tappert vandrar på din jord.

Vi tackar dig för att du är just du och för att du gör det du kan för att sprida ljuset och hoppet. Tack för allt du är. Vi är så tacksamma över att få samarbeta med dig. Vi jublar och änglarna sjunger.

Du ska veta att du gör skillnad. När ni alla sammanstrålar blir ni kraftfulla. Se de, för människoögonen, osynliga band som finns mellan dig och alla andra som arbetar för det ljusa. Se banden och låt detta vara symbolen för er gemenskap och att oavsett hur du känner dig i vardagen, så finns de för dig till synes osynliga banden där. De bildar ett nät. Ett nät av ljus som du ständigt är kopplad till och varje människa du möter går igenom och påverkas av detta nät av ljus.

Du kan inte se eller mäta vad som händer men tro oss, lite i taget, ljus som ständigt fylls på i en människa, så gör människan framsteg. Detta är ett sätt att väcka en människa. En människas uppvakningsprocess sker i sin unika takt. Det beror på hur mottaglig hon är men det beror även på om hon vill. Oavsett vad du tror på så kan du aldrig tvinga din tro på någon. Även om ni är många uppvaknande som ser det gudomliga i detta så är det så att ni människor har skapats med det som ni kallar er fria vilja.

Ni är fria att välja det som ni tror på.

Ni är fria att skapa ert liv utifrån er trosuppfattning.

Du kan aldrig veta vad någon kommer att välja, att vakna eller ej, men för den sakens skull ska du ej heller sluta upp med att sprida ljuset.

Du jobbar från ditt håll och vi jobbar från vårt håll. Så vad menar vi då är skillnaden?

Du vackra människomänniska har begåvats med en fysisk kropp. En kropp som du har sagt att du ska använda som ditt unika verktyg för att sprida ljuset. Du använder din kropp på ett sätt som vi i det eteriska har svårare för. Du talar, vi talar, men mottagligheten hos individen vi talar till skiljer sig åt. Ditt ord är för ert sinne att höra. Våra ord är för ert inre hörande men ack så mycket enklare för en människa att vifta bort. Att uppfattas som fantasier om det uppfattas överhuvudtaget.

Med din fysiska kropp kan du sända ut energi och inspirera.

Genom dina fysiska ögon kan din själ tala till dem som ser dig. Även om vi gör vårt bästa för att materialisera oss, expandera de energifält som vi har tillgång till, så är det svårare att uppfatta våra höga vibrationer i era fysiska kroppar än den energi era verkliga fysiska kroppar utstrålar. Vi gör vad vi kan med våra eterkroppar men utan dig kära människomänniska går vårt arbete långsammare.

Vi har jobbat länge för att väcka mänskligheten och det arbetet har sedan några år tillbaka accelererat. Accelerationen är stor och utan just dig hade det varit omöjligt. Så ser du nu skillnaden just du gör kära människomänniska? Ser du nu att du inte ska förringa arbetet just du gör? Vi är oändligt tacksamma och vi vill att du tar emot vår stora kärlek och tacksamhet genom att se ljuset du har inom dig och genom att se ljuset som omger dig.

Ditt alldeles unika ljus som i första hand är avsett för dig, glöm inte det. Du har inte ditt ljus enbart för att du ska sprida det i din omgivning. Du har det i första hand för din egen skull. För att lysa upp vägen du går på, ljusets och kärlekens väg.

Genom att vandra på din väg sänder du ljus och kärlek till Moder Jord. Genom att vandra på ljusets och kärlekens väg inspirerar du andra att göra det samma. Sida vid sida vandrar ni, sammanlänkade av ljusets, för människoögon, osynliga band.

Vi jublar och änglarna sjunger.

Tack för dig. Tack för att vi får vara en del av dig.

Med kärlek.

Jesus, Sananda och Ra från Arcturus.

You may also like...