Kapten XIA från Sirius stjärnsystem via Inger Norén, 8 december, 2019

2019-12-08

Kapten XIA från Sirius stjärnsystem

Det är med stor glädje vi ser att människorna har börjat förstå att en ny verklighet har förankrat sig. De flesta människor har känt av förändringarna som har skett på Jorden i form av att tiden går betydligt snabbare och det beror på alla kärleksenergier som träffar just nu.

Det har blivit ljusare även om det upplevs som om det aldrig har varit så mörkt som nu på Jorden. Alla dessa avslöjanden som världen upplever är en nödvändighet att alla ska få höra om. Alla dessa hemskheter som drabbar människorna i avslöjanden måste komma upp till ytan för att sedan transformeras till ljuset för förlåtelse och förståelse. Även de människor som står bakom dessa händelser som har orsakat många människors lidande för sin egen vinnings skull behöver förlåtelse och förståelse. Många av dessa människor har återvänt till ljuset och det är av stor vikt att kunna förlåta och se det som ett avslutat kapitel för världen.

Ljuset har kommit till Jorden för att stanna och det arbetas mycket bakom kulisserna för att allt ska gå efter den Gudomliga planen för Jorden. Många galaktiker som kommer från andra stjärnsystem och som ligger i atmosfären i sina otaliga skepp arbetar febrilt med att skicka ljus och kärleksenergier till Jorden och människorna. Det är väldigt starka energier som kommer och många människor kan komma att känna av dessa energier i form av olika symtom men var säkra på att det är för allas bästa.

De galaktiker som skickar dessa ljus- och kärleksenergier är varelser från de högre frekventa nivåerna i Universum. De är här för att hjälpa Moder Jord och människorna att höja sin frekvens från den tredimensionella frekvensen till de fjärde- och femte dimensionella frekvenserna.

En stor förändring kommer mycket snart att inträffa då en stråle som är på uppbyggande från den stora centralsolen att träffa Jorden. När strålen träffar Jorden blir allt levande förändrat på Jorden och människorna går in i en annan verklighet. Det kan vara väldigt förvirrande och skrämmande för de personer som inte har haft någon aning om vad Jorden har utvecklats till och inte vill att Jorden ska vara förändrad i en högre frekvens, det vill säga medvetenhet för alla människor. Dessa människor reagerar på den frekvens de har i medvetenhet och behöver få vägledning och rådgivning från ljusarbetarna som arbetar på Jorden för att kunna gå vidare i livet.

Det är väldigt viktigt att vara förberedd på denna händelse och vara starkt förankrad i Jorden. Acceptera och ta emot denna stora energivåg som drabbar allt levande. Många kan uppleva förvirring och rädsla. Andra kan bli euforiska av lycka, beroende på vilken medvetenhet de befinner sig i då händelsen inträffar.

Vi är väldigt glada för denna kanal som ger oss möjlighet att informera människorna i vilken uppstigning Jorden och människorna befinner sig i.

Lev i varande, älska er själva och varandra.

Kapten XIA med besättning

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...