Kollektivet av Uppstigna Mästare, 28 juli, 2023

 

Vad de uppstigna mästarna gjorde på jorden ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus; vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här för att lära er och vägleda er till andligt mästerskap, eftersom vi vet att många av er har nått den nivån av att veta att ni är skapare av er verklighet, och ni vill veta hur man skapar mer och reagerar mindre . Först måste du acceptera att allt i ditt liv som det är just nu är din skapelse, och sedan måste du komma till insikten att du skapade vad du än skapade med din vibration. Du måste erkänna och förstå att allt som existerar som det gör i ditt liv är där för att få dig att ägna mer uppmärksamhet åt din vibration.

Vi pratar inte bara om att få det du vill ha och få mindre, eller inget, av det du inte vill ha. Vi pratar om ditt tillstånd och ditt sätt att vara i världen. När du kommer till den punkt där dessa saker betyder mer för dig än vad som händer och vad som kommer att hända, börjar du ägna mer uppmärksamhet åt ditt inre rike och allt som finns i ditt inre rike. Vi råder dig att vara mer nyfiken på vad som händer inom dig än vad som händer utanför dig, och vi råder dig också att vara uppmärksam på de saker som är utanför dig när det gäller hur de påverkar vad som händer inuti dig.

Många av de svar som du söker i ditt liv kan hittas genom att observera dina liv. Om du är uppmärksam på vad som ger dig glädje, är det mer sannolikt att du rör dig i riktning mot det som ger dig glädje. Om du inser att när du fokuserar på något här borta, och sedan känner en negativ känsla, vägleds du i det ögonblicket att inte fokusera så mycket på vad som händer i den riktningen.

Vi guidar er in i era hjärtan eftersom vi vet att när ni är hjärtcentrerade är ni närvarande, ni är jordade och ni är medvetna om hur ni vibrerar. Gör er själva mer medvetna genom att öva meditation och introspektion. Vi vill också väldigt gärna att du ska njuta av dina liv, och därför måste du bli medveten om alla sätt på vilka du bestämmer dig för att ditt liv inte är njutbart som det är. Du behöver inte ändra allt utanför dig för att göra ditt liv roligare, men du behöver ändra ditt perspektiv på vissa saker. Du måste ändra hur du ser på omvärlden så att du kan känna annorlunda om den när du måste observera något som du kanske helst inte vill fokusera på.

Låt dina känslor vägleda dig och använd ditt sinne som ett verktyg. Ditt sinne är kraftfullt, men du måste ta kommandot över ditt sinne för att kunna använda den kraften du har inom dig. Kraften i ditt fokus kan omöjligt överskattas här. När ni visar er själva att ni är beredda att engagera er i någon form av andlig praktik, vet ni att ni fokuserar er själva i en riktning som tjänar er. Många av oss i den uppstigna mästarsfären är kända för våra tjänande.

Vi är kända som healers, lärare, medkännande och villkorslöst kärleksfulla varelser, men vi var alla tvungna att hitta det inom oss själva och för oss själva först. Vi behövde odla det inom oss själva så att vi kunde sprida det till våra samhällen och till världen i stort. Vi insåg att vi behövde fylla oss själva först med kärlek och ljus, med medkänsla och glädje, och sedan kunde vi sikta in oss på dem som vi inkarnerade för att tjäna. Och vi hjälpte och vi helade så gott vi kunde, och nu, från den tolfte dimensionen, kan vi överösa er alla med kärlek, medkänsla, beröm och våra läror, och det är vad vi tänker göra eftersom ingenting ger oss mer glädje idag, i detta ögonblick, än att se en av er uppnå andligt mästerskap och gå som en mästare på planeten Jorden i tjänst för andra.

Det är allt för nu. Vi är Thymus, och vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *