Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 27 juli, 2023

 

Håll utkik…Mycket mer kommer ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus; vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här för att lära dig vad vi vet, för att instruera dig och dela med dig av våra idéer om hur du skulle kunna leva dina liv i bättre överensstämmelse med Källan, med Enhet och med vem du verkligen är. Vi känner att det är ett bra ställe att börja redan nu med den här undervisningen om var du är och varför du är där. De av er som tar emot detta meddelande skulle klassificeras som vakna, och ni är på en planet och i en dimension där ni kanske känner er malplacerade. Ni kanske ställer er själva frågan: ’Varför är jag här?’

Sanningen är att du är där för att hjälpa. Du är där för att föra ett högre medvetande till det kollektiva medvetandet, och du gör det bäst när du är dig själv. Därför, även om de av oss som är uppstigna mästare levde liv på jorden, betyder det inte att ni ska vara precis som alla av oss. Det är meningen att du ska vara du och ingen annan. Och genom att vara du erbjuder du en energi till kollektivet, och du hjälper andra att känna sig mer bekväma i sin hud.

Kom ihåg att du aldrig skulle vara någonstans om det inte tjänade dig och andra för dig att vara där. Därför måste ni som bara vill åka hem eller ta er ur era kroppar först acceptera var ni är och när ni är. Det är det enda sättet som ni någonsin kommer att komma dit ni vill vara, och genom att vara er själva kommer ni att hjälpa fler människor att komma till det femtedimensionella tillvaronsplanet med er.

Lita på oss när vi säger att om du just nu flyttade till den femte dimensionen, skulle du känna att du hade övergett miljarder människor, och du vill inte ha den känslan. Koppla därför av där du är just nu och var nöjd. Kom ihåg att du hela tiden får inspirerade idéer och impulser till olika handlingar. Ni är där för att skapa himlen på jorden, och ni är där för att förankra i dessa galaktiska energier som ni är så angelägna om att flytta till.

När du vill förändra något, vad som helst i din verklighet, är det första steget alltid att acceptera det som är. Kom också ihåg att ni redan är mästare, och vad ni är där och behärskar just nu är hur man är där och hur man är sig själv. Du behöver inte bevisa något för någon när som helst, särskilt inte för oss, som alltid ser på dig med ögon av icke-dömande.

Vi vill också att du ska känna igen genom att vara i dina kroppar, genom att vara jordad, har du då möjlighet att känna mer extas, mer lycka, mer glädje, mer kärlek, mer spänning. Slappna därför av i era kroppar, var jordad, var närvarande och var så hjärtcentrerad som du kan vara, och vet att instruktioner och möjligheter kommer att följa. Vi talar inte bara om från oss eller från andra kanaliserade enheter och kollektiv. Vi talar om er egen direkta kommunikation som kommer till er på en mängd olika sätt från era guider, från ert högre jag och från alla era hjälpare. Håll utkik, för så mycket mer kommer.

Det är allt för nu. Vi är Thymus, och vi är kollektivet av uppstigna mästare.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *