Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 1 november, 2023

 

Gå närmare källan med denna enkla icke-handling ∞’

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi välkomnar dig att gå med oss i vårt firande av medvetandet, av existensen. Det räcker med att finnas. Det räcker att vara. Allt annat är en bonus, grädden på moset som man kan säga. Du är inte där för att uppleva perfektion; du är där för att uppleva allt, för att finnas i allt. Om du kan acceptera allt som det är kan du börja komma närmare Källa. Source accepterar inte bara allt som det är, Source älskar allt som det är och vet att Source är allt som är. Därför är acceptans det första nyckelsteget för er alla där på jorden, en plats som har föraktats av många, men det är en underbar plats att existera på, en underbar plats att vara på, och det finns mycket i er värld och inom er själva att älska.

Om du tycker att det är svårt att älska det här, vänd din uppmärksamhet bort från det och rikta din uppmärksamhet på det som är lättast för dig att älska just nu. Det är där det tjänar dig att lägga din uppmärksamhet. Många människor där på jorden känner att det är deras jobb att fixa en trasig planet, att bara handla om att fixa det som är fel inom dem själva. Men vi säger till er att allt utvecklas, stiger, blir mer av Källan i varje ögonblick, oavsett vad. Det behöver inte göras en reparation på det ena eller det andra. Vad som behövs är acceptansen som kommer att leda till kärleken som kommer att få varelsen att göra accepterandet på den väg som för det väsen närmare Källan i varje medvetet ögonblick.

Du är också där för att medvetet skapa. Och så, allt du inte älskar, vad du än anser vara olämpligt eller oacceptabelt på något sätt, finns också där som en katalysator för dig. Nödvändigheten är uppfinningarnas moder, men det är också irritation och frustration. Så länge som uppfinnaren kan ta deras uppmärksamhet från problemet, det som de anser vara trasigt, kan de dra nytta av den erfarenheten och gå mot det de har skapat. Ni är alla uppfinnare; ni skapar alla hela tiden, men upplever inte alltid det ni skapar. Och det är där vi kommer in. Vi här för att hjälpa dig, för att guida dig mot dina skapelser. Vi är här för att lära dig hur du manifesterar det du har skapat. Det är rätt. Du måste manifestera det i din upplevelse för att kunna njuta till fullo.

Visst kan du börja njuta av allt du har skapat om du tror att det är skapat, att det finns där ute och att det står ditt namn på det. Men för att njuta fullt ut av ditt skapande vill du uppleva det. Och ni samskapar alla så mycket där på jorden vid den här tiden, och de av er som är vakna kan gå mot dessa skapelser mer medvetet eftersom ni känner till universums hemligheter. Du vet hur. Du vet att du behöver slappna av, släppa taget, fokusera och släppa in. Du vet att allt inte uppnås genom handling, genom att hamra på något eller ens genom att rösta.

Och när du vet att du är skaparen av din upplevelse, då kan du släppa alla andra från kroken och du kan släppa tanken att du är ett offer för någon som är mäktigare eller viktigare än du. Och det är då du avslutar ditt lidande och avslutar mänskligt lidande. Det är då ni alla hävdar att det ni har skapat är ert eget eftersom det är ert, och det är dags för er alla att kliva in i rollen som mästarmanifestator. När du bemästrar manifestation tar du med dig så många andra. Du blir ledaren och läraren du föddes till att vara, och du kan fira dig själv just nu, för du finns för att vara det.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *