Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 16 november, 2023

 

 

Det kommer att bli bättre ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet att ni gör det bästa ni kan, och vi vet att mycket av det ni gör där på jorden är genom försök och misstag. Du måste först snubbla över saker några gånger innan du inser att de finns där och att du måste gå runt dem eller kliva över dem, och vi talar om dina liv fysiskt, bokstavligen och metaforiskt. Ni gick ut för att uppleva en serie livstider där på jorden, och ni gick in i det med vetskapen om att det skulle bli svårt, och vi inkarnerade alla där på jorden och visste också att det skulle bli svårt. Ingen av oss kom ut i fysiska kroppar och var helt vårt uppstigna mästarjag vid födseln. Vi hade mycket hjälp med att komma dit vi så småningom kom, vad gäller vår andliga utveckling.

Du har också mycket hjälp. Du har många hjälpare omkring dig, och du har alla som har kommit före dig för att bana väg, men det du gör nu är mycket svårare än att bara överleva, bilda familj och försörja dig. Du är där för att göra något som är gigantiskt i jämförelse med de tidigare liv som du har levt där på jorden. Det är en sak att frodas under de svåra förhållandena på planeten Jorden, och det är ännu en annan att stiga upp. Du är där för att bryta ny mark, och du gör det genom att snubbla i mörkret ibland och snubbla över saker, men du fortsätter att resa dig och du fortsätter att damma av dig själv. Och anledningen till att vi vet det är för att du fortfarande är där för att ta emot detta meddelande.

Alla ni har haft utgångspunkter, som tar emot detta meddelande. Det betyder att du har valt att stanna någon gång i ditt liv. Ni har visat en kraftfull önskan att fortsätta på denna resa och att föra inte bara er själva utan hela mänskligheten in i det femtedimensionella frekvensområdet. Ni måste tappa er själva och inse att detta är den mest utmanande livstid som någon någonsin har haft där på jorden. Och återigen, det beror på att det finns så mycket mer att göra under denna livstid än att bara överleva, och om du väljer att bilda familj, och om du väljer att försörja dig.

Ni integrerar så många olika aspekter av er själva, och ni möter dem alla vid ett eller annat tillfälle i denna inkarnation. Och så, du blir ombedd att förlåta en hel del. Du blir ombedd att släppa mycket förbittring, mycket dömande, och du uppmanas att möta många av dina rädslor och dina andra lägre vibrationskänslor. Och allt detta ger den mest utmanande livstid som du möjligen kunde ha inkarnerat i, men belöningen, utdelningen är så mycket mer som ett resultat.

Och så säger vi till er alla, bara häng med och vet att det kommer att bli bättre eftersom ni är där och gör det bättre. Ni är de uppvakna som förankrar i de högfrekventa energierna och gör det bättre för alla, och ni har så mycket hjälp runt omkring er, och mer kommer alltid. Så lita på processen, lita på er själva och lita på era hjälpare, och gör denna uppstigning till den uppstigning som ni vill att den ska vara, eftersom ni alla har valet att göra det.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *