Skaparna via Daniel Scranton, 17 november, 2023

Hur är det egentligen att vara vaken? ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du upptäcker mer och mer för varje dag hur vacker du är. Du har så mycket mer tillgång där på jorden än du någonsin tidigare har till sanningen om vem du verkligen är. Och det är upptäckten av vem du verkligen är som det här livet verkligen handlar om. Du vaknar och sedan inser du att du inte var den du trodde att du var under större delen av ditt liv. Det är en process för att komma hem som inträffar, och hemkomsten är mer än att bara resa genom dimensionerna för att återvända till Källenergidimensionen. Hemkomsten sker i sinnet.

Det är dags att helt omfamna sanningen att du är Källenergi, och när du inser det, då måste du förena det faktum att du inte alltid känner dig som Källenergi. Du har inte alltid tillgång till alla dina krafter, alla dina förmågor, alla dina gåvor, all din kunskap, och då blir det en stor del av resan. Det är upptäckten, och naturligtvis vill du att allt bara ska strömma in på en gång, men det är meningen att du ska vara på en resa. Du är menad för att upplevelsen av upptäckten ska ta tid, att ha lager och nivåer. Så länge du vet att du är på en resa och att resan är en som tar dig längre in i dig själv, då kan du koppla av med karaktären som du spelar i spelet.

Du kan inse att allt du har satt din tro på inte spelar någon roll, och att det är dags att istället fokusera på vem du är som en oändlig och evig varelse av kärlek och ljus. Och när du gör det kan du släppa taget om egoiska bekymmer och gå mer fullständigt in i sanningen om vem du verkligen är, och du kan få allt detta att hända genom att vara villig att undersöka, genom att vara villig att utforska. Återigen, du behöver inte ha alla upplevelser i ett svep, och om du gjorde det skulle du känna dig överväldigad. Och därför är allt du behöver göra att fortsätta gå framåt, fortsätta ta små steg och förvänta dig att saker och ting ska förändras.

Men det första du ändrar dig är ditt sinne. Du ändrar dig om vem och vad du verkligen är, vad du är kapabel till, vad du gör där, och sedan måste du fortsätta påminna dig själv om dessa sanningar, för om du inte gör det, faller du tillbaka i massmedvetande och deras övertygelser och hur de fungerar i världen, och du upptäcker att ditt liv återigen är frustrerande och otillfredsställande. Du kan fortfarande ha ett magiskt liv, fullt av allt du vill uppleva, men nu vet du att att komma till det livet är en mycket annorlunda resa än vad du ursprungligen fick lära dig att det skulle vara.

Och så människor utanför dig kanske undrar vad du gör, och varför du inte gör som vi andra gör. Och återigen, du måste gå tillbaka till din kärntro som du nu har upptäckt är sann, och kom ihåg att du inte ska göra vad alla andra gör bara för att de gör det. Att komma ihåg kan vara en livslång process, och det är bra att du har sinnen som du kan använda för att påminna dig själv. Och när du tränar dina sinnen blir de dessa vackra verktyg som ger dig så mycket mer när du använder kontrollerna medvetet. Du är vaken. Vara medveten om. Använd era sinnen och vet att detta är en resa, och ni kommer att kunna gå den resan med frid, kärlek och glädje i era hjärtan.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *