Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 18 april, 2024

 

 

The Real Reason for the Spike in Humanity’s Vibration ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Du överträffar förväntningarna på mänskligheten vid denna tid. Ni kanske inte inser det, men det är möjligt för er alla att överträffa våra förväntningar. Du är reflektioner av oss för oss, och vi förstår det, men vi vet också att du alltid kommer att ha dina fria, och du kommer alltid att kunna göra dina individuella val. Vi vill bara att ni alla ska veta att vi är imponerade, och vi är imponerade på grund av de av er som är där i tjänst för ljuset och hur bra ni gör med uppgiften att upprätthålla en högre vibration inför allt som ni måste möta där genom dina livserfarenheter.

Anledningen till att vi med säkerhet kan konstatera att det inte finns något som ni måste åstadkomma där är för att vi vet att de största framstegen görs för det mänskliga kollektivet när någon av er upprätthåller er vibration inför någon form av motgång. Den motgången kan bara vara en oenighet med en annan person. Det kan bara vara en besvikelse som du står inför. Vad det än är, om du kan upprätthålla en högre vibration trots förhållanden, gör du gigantiska framsteg för dig själv på din resa, och eftersom du är en del av det mänskliga kollektivet, bidrar du till framstegen för alla dina medmänniskor.

Vi föreslår att du inte fastnar så mycket i hur mycket du gör eller vad du åstadkommer, hur många människor du når. Men istället, var noga uppmärksam på hur du reagerar och reagerar på vad som händer i din värld och vad som händer i världen, eftersom du har denna förmåga att uppleva det vid en högre vibration än vad omständigheterna i allmänhet skulle kräva. Det är din styrka. Det är din superkraft. Det är inte din förmåga att flytta berg med dina tankar. Det är inte, och ursäkta oss för att vi säger detta Yeshua, din förmåga att gå på vattnet heller.

Det är din förmåga att vara ditt högre jag inför det som är lägre, vibrationsmässigt sett, och som potentiellt kan dra ner dig till det lägre vibrationstillståndet. Din vilja att inte åka dit eftersom du bryr dig så mycket om din vibration är lovvärd. Det är något för er alla att känna er väldigt stolta över, och vi rekommenderar att ni fortsätter att lägga märke till möjligheterna när de dyker upp.

Du behöver inte skygga för någon av dessa utmaningar, eftersom du i slutändan vill uppleva ridningen av vågen av det högre medvetandet, och det enda sättet du kommer att få dessa upplevelser av det högre medvetandet är genom att uppleva de lägre vibrationsförhållandena. Allt kan ses genom en mer positiv lins, och det kan ges andlig betydelse. Du kan hitta meningen i allt du upplever eller bevittnar, och du kan växa från det.

Och de av er som är vakna vet naturligtvis detta, och det är därför ni kan ta emot detta budskap. Vi vill bara uppmuntra er att fortsätta med det, för vi märker spiken i den övergripande vibrationen av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi är väldigt glada över att se den spiken.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *