The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton, 17 april, 2024

 

Har du redan gått upp till 5D? ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi känner er alla som ni verkligen är, och det är så vi tjänar er mest. Vi tjänar dig inte genom att berätta för dig hur du ska tänka, vad du ska göra, vad du ska tro, hur du ska rösta, vad du inte ska äta eller någon av de andra sakerna som du vanligtvis går till andliga lärare för. Vi tjänar dig mest genom att påminna dig om vem och vad du verkligen är, och vi gör det genom att hålla det utrymmet för dig men också genom att exemplifiera det för dig i vårt vibrationella ansikte. Vi upprätthåller den höga vibration som vi gör här i den tolfte dimensionen ganska enkelt, och vi vet att du också kan hålla en högre vibration utan ansträngning med övning.

När du stämmer in på oss och vår vibration, höjer du naturligtvis din egen upp. Så nu, även om vi inte kommer att berätta för dig vad du ska göra och inte göra, gillar vi att komma med förslag till dig, och sedan ber vi er alla att se om dessa förslag fungerar för er. Om du lägger din uppmärksamhet på det som naturligt höjer din vibration, kommer du kanske att upptäcka att det är lättare för dig att hålla dig i en högre vibration hela tiden.

Ni kan påminna er själva om hur bra ni mår när ni gör vissa saker, när ni lyssnar på vissa saker, när ni tittar på vissa saker, och ni kan göra en mental notering av vilka saker som för er in i det högre vibrationstillståndet. Det är olika för olika människor, och ni har varit där nu tillräckligt länge för att själva avgöra genom er egen erfarenhet, vad som försätter er i ett högre vibrationstillstånd, vad som påminner er om vem ni verkligen är utan någon ansträngning från er sida.

Utan att ens behöva säga en bekräftelse eller ett mantra till dig själv kan du känna dig mer i linje med Source när du till exempel leker med din hund eller lyssnar på din favoritmusik. Du kan hitta den anpassningen genom att vara med de människor du älskar och skratta och ha det bra. Du kan hitta den inriktningen genom att åka på en resa till en plats som du vet placerar dig i ett utrymme med högre vibrationer när du är där.

Du får all denna feedback från din egen erfarenhet hela tiden, så du behöver inte ens ha dina guider som pratar i ditt sinnes öra hela tiden och berättar för dig vad du ska göra, eftersom du har feedback från dina känslor , av den anpassningen som du får, och den inre vetskapen som du har när du är på rätt väg, när du är vänd i rätt riktning.

Fortsätt fokusera er på det som påminner er om vem ni verkligen är, och vänd försiktigt och kärleksfullt bort från det som inte gör det, och ni kommer att finna att ni verkar i ett femtedimensionellt frekvenstillstånd så ofta att ni börjar ifrågasätta om eller inte du har redan stigit upp. Det är mycket möjligt att uppleva dig själv som en femtedimensionell varelse just nu, men det krävs övning och en hängivenhet för att känna dig själv som du verkligen är, och du är verkligen inkarnerad av Kärlek. Varje. Enda. En av er.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *