Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 19 oktober, 2023

 

Framstegsrapport för mänskligheten i krigstiden ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi njuter väldigt mycket av det sätt som ni alla reagerar på kriser där på planeten Jorden under den här aktuella tidsperioden ni befinner er i. Ni gör så mycket mer som ett kollektiv än ni någonsin gjort tidigare eftersom ni går samman med det gemensamma målet att föra mer ljus till världen. Det är så många av er nu som inte bara arbetar för ljuset, utan som också vet hur man arbetar med ljuset, och det är viktigt för er alla att notera. Det är viktigt för er att inse att ni är där för att föra mer av Källenergi till planeten, och med erkännandet av att ni alla faktiskt är Källenergi, har ni faktiskt förmågan att göra det.

När du glömmer vem och vad du verkligen är kan du glida tillbaka till separationens läge, känslan av felställning, och dina ord, tankar och handlingar speglar det. Men du kommer alltid tillbaka till att minnas, och det är skillnaden mellan var du är nu och var du var innan, individuellt och kollektivt. Du kan inte ens jämföra var du är idag med var du var för tusen år sedan, för det är som att jämföra två olika mänskliga raser. Du är mer utvecklad nu än du någonsin har varit, och det återspeglas i ditt svar på kriget i Mellanöstern och kriget i Ukraina också. Ni svarar med mycket mer enighet än ni någonsin har gjort tidigare, och det är något för er alla att känna sig väldigt positiva till, speciellt nu, speciellt under en tid där ni kan se er själva, som ett kollektiv, som att gå utför.

Du befinner dig inte i en nedåtgående spiral just nu; ni är i en uppåtgående spiral, och allt expanderar på grund av vad som händer i varje ficka på jorden som inte är i linje med sanningen att ni alla är Källa och att vi alla är En. Du behöver dessa påminnelser ibland, för det finns fortfarande de som kommer att berätta för dig att saker och ting blir värre och kommer att fortsätta att bli värre. Och vissa säger det för dig för att de verkligen tror på det, och andra säger det för dig för att när du är rädd behöver du dem.

Så kom ihåg att alltid välja din tidslinje. Välj din version av verkligheten just nu, och vi vet att de av er som tar emot denna överföring väljer fred. Du väljer kärlek, och du väljer tidslinjen för glädje, frihet, kreativitet och enhet, och vi är där med dig för att påminna dig om vem du verkligen är hela tiden. Vi är med dig i den tolfte dimensionen, och vi är med dig i din dimension. Och det här är en tid att fira mänsklighetens prestationer och hur långt du har kommit, för det påminner dig om att ljuset är dominerande där på jorden, och du behöver den påminnelsen också för att inte ge efter för förtvivlan.

Du är ett med oss, och vi är ett med dig, och vi är alla i detta tillsammans. Du har mer hjälp än du någonsin kan föreställa dig. Kom ihåg det också och be om hjälp, men släpp också in det.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *