Det Höga Rådet från Plejaderna via Daniel Scranton, 20 oktober, 2023

 

The Orion Wars & Earth Wars ∞

The Pleiadian High Council of 7, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är Pleiadian High Council of 7, och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Vi har upplevt krig i vår historia som en civilisation, och inget av dessa krig var så fruktansvärt som Orionkrigen. Vi deltog visserligen i Orionkrigen, motvilligt, och när Orionimperiet föll samman tittade vi på oss själva och frågade oss själva vad de representerade inom oss. Vi insåg att vi hade en ideologi som vi ville sprida över hela galaxen. Vi trodde att vi visste bättre än varelser på andra världar och i andra stjärnsystem, och vi försökte sprida våra helande metoder och vår andliga lära över hela galaxen. Orionimperiet hade en liknande agenda. De trodde att de hade det bästa i hjärtat för hela galaxen och försökte få sin form av härskare till hela galaxen.

Så ni förstår, de trodde att de var på det godas sida, precis som vi trodde att vi var på det godas sida genom att gå ut, precis som missionärer gör där på jorden, och sprida de goda nyheterna om den Plejadianska ideologin. Nu berättar vi det här för att vi vill att du ska inse att i hjärtat av varje felaktig gärning finns någon som tror att de gör rätt. Och det är sant oavsett om det är en individ eller en grupp. De tror att de vet vad som är bäst för alla, och de kommer att påtvinga sin vilja, ibland våldsamt, för att se till att alla vet vad de vet och tror på det de tror. Och så, när du tittar på de krig som pågår där på jorden vid den här tiden, och du undrar hur någon kunde göra något sådant, inse också att du kan bli ganska fäst vid din egen tro, dina egna ideologier.

Och när du tar det förhållningssätt till livet som man måste leva och låta leva, då kommer du att se det också mer reflekteras tillbaka till dig på jorden och i hela galaxen. Många välmenande människor där på jorden tror fortfarande att de behöver besegra någon, något eller någon ideologi för att det ska bli fred, välstånd, frihet och allt annat ni alla vill ha. Det spelar ingen roll vilken sida du ställer dig på, så länge du är på en sida vidmakthåller du krig. Och det är ett svårt piller att svälja, och vi vet det. Vi vet det eftersom vi var tvungna att göra det själva. Vi var tvungna att titta på oss själva och fråga oss själva hur vi skapade Orionkrigen i vår erfarenhet och vad de var tänkta att lära oss. Krigen varade väldigt länge, och sättet de slutade var genom en gräsrotsrörelse av förändring.

De slutade för att den genomsnittliga personen var villig att höja sin vibration i hela galaxen. Tillräckligt många sa: ’Nu är det nog’, och istället för att ta upp ett annat vapen gick de in i sig själva och kämpade mot sina egna demoner. Tillräckligt många människor höjde sin vibration för att orsaka en förändring i det kollektiva medvetandet i denna galax och i detta universum. Och det är vad ni kallas att göra ännu en gång vid denna tid, och det är ni som ska göra det. Arcturianerna har kallat dig ”The Awakened Collective”, och de har rätt, det har du. Ni är förändringsmakarna, vägvisarna, ljusarbetarna, helarna och mänsklighetens ledare. Och du gjorde det förut när du var inkarnerad under tiden för Orionkrigen. Och nu gör du det igen för sista gången. Detta är en del av fullbordandet av förändringen i medvetande, och du kommer inte behöva uppleva krig varje gång du stiger upp.

Vi är Pleiadian High Council of 7, och vi är väldigt förtjusta i er alla. Och det är allt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *