Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 21 juni, 2024

 

 

En väg till alla dina andliga gåvor ∞

Tymus: The Collective of Ascended Masters

 

En väg till alla dina andliga gåvor ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

“Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi ser dig som du verkligen är, och det är vår största gåva till dig. Den största gåvan du kan ge till någon annan är att helt enkelt känna dem som de verkligen är, för om du gör det är du mer benägen att skicka kärlek till dem, ha plats för dem och interagera med dem med den respekt som du skulle ge dem. till en uppstigen mästare var en som materialiserades framför dig. När du tänker på dina gåvor tänker du ofta i termer av dina förmågor att kanalisera, erbjuda psykiska insikter eller läka. Du tänker på att läsa människors akashiska uppteckningar och att kunna berätta mycket specifika saker för dem om deras tidigare liv.

Men om du skulle tänka på din största gåva som din förmåga att se någon som de verkligen är, då skulle du vara i linje med oss, och vi vet att många av er skulle gilla det. Det är fullt möjligt för dig att använda denna gåva under alla omständigheter. Och i själva verket kommer du ofta att försätta dig själv i situationer som kommer att utmana dig att se den andre som en varelse av Källenergi, en varelse av villkorslös kärlek. Det här är utmaningen som du möter som ett kollektiv. Det är något som potentiellt kan föra er samman.

Och ändå är så många fler människor intresserade av de tjusiga andliga gåvorna än de de alltid har tillgång till. Nu förstår vi varför det är så, och vi vet att ni dyker upp ur era egoiska skal när vi pratar. Och så, vi är här nu för att uppmuntra dig att sträcka dig efter den vackraste gåvan du kan ge till en annan och att öva på att dela den gåvan i varje situation du befinner dig i.

Låt oss ge dig ett exempel. Låt oss säga att du interagerar med någon och att de kommer mot dig från sitt ego. De har vissa önskningar, och de känner att du står i vägen för dem att uppnå sina önskade manifestationer. Och så, de närmar sig dig från den där lägre vibrationsplatsen av ilska. Du kan fortfarande se igenom ilskan och förbi egot, och se dem som de verkligen är. Du kan se Källenergikärleken inuti dem bli större och brinner ljusare på grund av din vilja att fokusera på det, istället för vad de visar dig i det ögonblicket.

Och det är det bästa sättet för dig att hjälpa den personen och hjälpa dig själv, för om du möter dem där de är, kommer du sannolikt att hamna i ett argument som ingen vinner. Nu, när du passerar en person på gatan som tigger om pengar och uppenbarligen inte har ett hem, hjälper du också den personen mycket mer genom att se dem som en Källenergiväsen än om du bara går precis förbi dem eller släpp lite pengar i handflatan och du fortsätter gå. Du kanske mår bättre med dig själv om du delar ut lite pengar, men om du inte är villig att också se dem som en Källenergiväsen, har du bara hjälpt dem tillfälligt.

Du vill att alla ska må bättre efter att ha varit i din närvaro. Du vill att alla ska veta mer fullständigt vilka de verkligen är på grund av hur du tittade på dem och orden du talade till dem, och du vill ha detta eftersom du naturligtvis vill leva i den världen, och du vill se mänskligheten fullborda skiftet i medvetandet glatt och utan ansträngning, och du kan också engagera dig i denna praktik och använda denna gåva eftersom du kommer att få den mest tillfredsställande känslan du kan hitta inom dig genom att göra det.

Du kommer att känna dig själv som du verkligen är eftersom Source ser på alla som en varelse från Källan. Och när du anpassar dig till Källan, med det du verkligen är, blir du en mer effektiv skapare och du blir en mer effektiv manifestator. Du aktualiserar sedan fler av dina andliga gåvor också. Och så, det här är en väg som vi erbjuder dig, och det är en väg som många av oss själva har gått, och så vi vet hur effektiv den är, och vi vet att den tar dig dit du i slutändan är på väg och vill åka, och det tar dig dit snabbare.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *