Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni, 2024

 

Fem enkla steg för att höja din vibration ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna presentera denna senaste sändning. Vi är medvetna om de förfrågningar som ni gör, och det är därför det händer så många synkroniseringar för alla er som tar emot dessa sändningar. Vi stämmer in på dig som kollektiv och som individer, och vi märker vad du undrar över. Det är viktigt för dig att göra detta med dig själv också. Att ha regelbundna incheckningar med dina chakran, med dina tankar och med din övergripande vibration kommer att göra underverk för dig för att bringa dig i linje med det liv du vill leva.

Du har så många förmågor, så mycket kraft, och allt finns inom dig, och sanningen är att du har mycket utanför dig att fokusera på i dina dagliga aktiviteter, mycket som får din uppmärksamhet. Vi rekommenderar att du väljer en tid, eller flera gånger under dagen, där du kommer att göra något som inte kommer att uppta mycket av din uppmärksamhet, som att köra bil, diska eller ta en dusch, och använda den tiden du har där du behöver inte ägna mycket uppmärksamhet åt vad du gör för att checka in.

Det första du vill göra är att ta ett djupt andetag. Det andra du vill göra är att lägga märke till vad du har tänkt på. Det tredje du vill göra är att märka om det finns någon spänning i din kropp. Och nästa sak du vill göra är att checka in med dina chakran för att se om du kan känna några blockeringar eller tyngd i någon av dem. Och slutligen vill du ställa in dig på hur du mår, på din totala vibration. Och vid denna tidpunkt i övningen borde det vara väldigt tydligt för dig.

På tal om klart, om det är något du behöver rensa så kommer du lätt kunna göra det i ögonblicken som följer. Det är viktigt att ni håller er på topp med era interna processer eftersom saker och ting förändras så snabbt där på jorden. Du kan manifestera så mycket snabbare vad du vill och vad du inte vill. Så det har aldrig varit så viktigt som nu att vara uppmärksam.

Och ni som är vakna är också känsliga. Du är känslomässig, du är empatisk, och det betyder att du är mer benägen att kunna använda en övning som denna och dra nytta av den. Det är okej om du bär på spänning. Det är okej om dina tankar inte har varit de mest positiva du kan tänka. Det är okej om du upptar en lägre vibration inom dig. Det är vad du är där för att göra. Du är där för att upptäcka och släppa. Du är där för att släppa taget om det som har hållit dig i samma vibration som du har varit i länge. Det är så du medvetet höjer din vibration, och genom att medvetet höja din vibration växlar du till ett högre frekvenstillstånd.

Det är så du lever lycklig i alla sina dagar här och nu, och det är så du närmar dig din ultimata uppstigning. Så här kommer du närmare varje dag att bli ditt högre jag. Det är inte mer komplicerat än så här, men du kan säkert göra det mer komplicerat om du vill. De av er som har förmågan att skifta ganska snabbt vad ni tänker och känner för kan redan betrakta er själva som mästare. När du kan släppa taget snabbt och enkelt, det är då du vet att du gör något rätt, och du har gjort många saker rätt. Så snälla gå inte ner på dig själv om du vid varje incheckning hittar något att släppa, för det är vad du är där för att göra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *