Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 24 juni, 2024

 

Var uppmärksam: Detta är viktigt ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

“Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet att vi frågar mycket av er i dessa sändningar. Vi vet att vi frågar er mycket av er själva. Med andra ord uppmanar vi dig att förvänta dig mer av dig själv. Det är ni som har ansvaret där, för det är ni som får använda er fria vilja, och vår förhoppning är att vägleda er att använda den fria viljan på rätt sätt. Vi har inga enkla svar till dig, och vi har inga räddningspaket att ge dig.

Vi lägger kraften i dina händer, och vi försöker sedan erbjuda dig den bruksanvisning som du inte fick när du föddes in i den kroppen. Med din makt får du välja och dina beslut skapar. Du är där för att skapa, och vi vet att du skulle vilja uppleva skapelser med bättre känsla. Vår bästa vägledning till dig då skulle vara att vara uppmärksam på hur du mår när du fattar varje beslut du gör i ditt liv. Du fattar beslutet att fokusera på något eller någon, och du fattar beslutet att fokusera på ett speciellt sätt.

När du är medveten om att du har ett val och att du får ta ett beslut själv, då vill du göra det samtidigt som du uppmärksammar känslan inom dig som säger dig allt du behöver veta om det beslutet. Du utvecklar massor av snygga tekniker för att hjälpa dig att bestämma dig, och de är vanligtvis sinnesorienterade. Dina känslor spelar roll. Dina känslor materialiseras till fysisk form, och dina känslor kommer att fortsätta att berätta för dig vad du är i färd med att materialisera. Var uppmärksam och välj medvetet.

Vi vet att detta tillvägagångssätt fungerar, eftersom vi vet att även om du inte fick en bruksanvisning, fick du allt du behöver. Du har dina känslor. Du har möjlighet att välja; din fria vilja. Och du har kraftfulla sinnen som du får fokusera på. Nu, bara för att det tog dig längre tid i livet att förstå att du hade alla dessa krafter betyder det inte att du är vilse eller att du vaknade för sent för att kunna göra någon nytta med denna kunskap. Du är perfekt som du är, och du är perfekt där du är, för det är alltid meningen att du ska expandera.

Och från var du är, allt du kan göra är att expandera. Känn också för expansionen av ett beslut, och när du kan känna att beslutet tar dig till den mer expansiva plats du i slutändan vill gå, då vet du att det är det rätta. Du hör ofta folk säga: “Följ ditt hjärta”, och vi vill att du ska veta att det är några av de bästa råden du någonsin kommer att få. Det är så enkelt, och ändå är det bara tre ord. Tillbringa lite tid med att meditera över dessa tre ord och ställ dig själv frågan: ‘Hur ser det ut att följa mitt hjärta för mig?’

Ditt svar kanske överraskar dig, men då är överraskningar bra. Överraskningar betyder att du rör dig i en ny riktning, och den nya riktningen kommer alltid att vara tillväxten av vem du är som själ. Vi lovar att vara här med dig och hålla din hand längs varje steg på vägen.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *