Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23 juni 2024

 

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23 juni 2024

Blossom Goodchild: Hej! Hallå! Tja, oroa er inte för vad jag skulle vilja prata om idag! Den nya Monoliten, som har dykt upp i Nevada, förstås. Go! … Go! … Go! Go! Go!

Federation av Ljus: Hälsningar till dig, Blossom och var och en som deltar i detta samtal, vare sig det är genom ord eller ljud. Vi kan känna din upphetsning, Blossom, och det är mycket glädjande.

Tja, det är spännande. I mina tankar, utan att behöva söka tillbaka, sa ni inte att det skulle komma fem till, efter den förra, i en slags “snar” framtid! Om det inte lämnar saker öppna vet jag inte vad som gör det!

Det stämmer, Blossom. Nästa som “anländer” kommer att vara i en ännu mer obskyr position. Av ingen annan anledning än att det är dess avsedda placering, för att den ska passa med Rutmarkeringarna som den är inställd inom.

De “landar” verkligen på “från ingenstans” platser!

De landar verkligen “från ingenstans.”

Förlåt mig, jag kan inte minnas om ni har förklarat för oss hur de “landar” … skulle ni ha något emot att gå igenom det igen?

Dessa “rör”…

Rör … är de rör?

Vi väljer att kalla dem detta för dagens syfte med förklaringen är “skapade” Off World. Deras integritet … deras intelligens … deras system … deras beteende … gör dem till vad de är … ”fångade” i ett program som kan kondenseras till storleken på en tärning.

Mmmm. Det här känns som ny info … vi kanske inte har diskuterat detta tidigare.

Ändå förstår du att Energi inte är något som kan förbli stilla. Den måste vara i rörelse. Allt som är liv är energi … det MÅSTE flöda. Därför kan energi manipuleras till vilken storlek eller form som helst som önskas. Men i det här fallet … skulle vi säga “som är användbar.”

Så jag känner att ni är på väg att säga att den här tärningen kan “släppas” på Planeten och från den plats den skapades kan knappar tryckas in och “poff” … en fullstor monolit blåser upp som ett uppblåsbart slott! Detta är förstås i lekmannatermer.

Detta är mer eller mindre korrekt … men det kommer säkert vara tillräckligt.

Det är dock inte en knapp, eller hur? Vad är det?

Det är en enhet som aktiveras genom att den placeras på en viss kristallformation.

Hur kommunicerar den med tärningarna?

Tärningarna … är redan programmerade för att ansluta och kommunicera med enheten. Det här är ingen ny teknik när du tänker på hur mycket likhet detta uppvisar med enheter som redan finns på din Planet och som kommunicerar med varandra.

Kan jag också ta tag i mig och säga att den är “släppt”. Det är uppenbart att man inte bara öppnar luckan på ett skepp och man önskar den lycka till när man vinkar adjö till den?

Ja, Blossom, den är mer “exakt riktad” när det gäller dess “landningsplats”, skulle vi säga.

Den är programmerad att göra det via teleportering.

Kom ihåg … vi talar till dig som om det här är en vardaglig process. Så är det inte.

Känsligheten hos dessa pelare spelar en stor roll i hur de hanteras.

De anses vara av Hög intelligens och Stor betydelse.

Jag undrar bara… är de konstruerade till sin ursprungliga storlek? Dvs. Är de ursprungligen gjorda i den storlek som vi ser dem på Jorden.

Det är rätt.

Ni får mig att tänka på filmen “Älskling, jag krympte barnen”.

Av uppenbara skäl.

Så … och här är en utestående fråga. OM … de skulle öppnas upp … vad skulle finnas inuti?

Partiklar!

Vad! Inget moderkort eller spakar och blinkande röda och gröna lampor? Inga små blå människor som väntar på att bli väckta och börja jobba? Inga 1812-ouvertyrer? Inga fyrverkerier? Bara partiklar?! Tja, jag aldrig… Så, nu om vi får, måste vi prata om dessa partiklar.

Energipartiklar som förblir, inte slumrande, ändå, nästan nära sömntillstånd … som väntar på deras GUDOMLIGA ÖGONBLICK av aktivering, som vi har talat om tidigare.

Dessa partiklar “talar” med varandra, och till de partiklar i andra sådana monoliter som har anlänt och ligger och väntar.

Har jag hört att de här från tidigare har tagits bort?

Vissa … inte alla. Kommer du ihåg att vi visade dig en bild av dem som befinner sig i ett slutet förseglat rum och ändå inte kan dissekeras? I brist på en bättre term.

Deras konstruktionsritning finns kvar i deras ursprungliga landningsplats.

Kan det inte vara så att de som arbetar i Monolit-avdelningen “off-world”, kunde använda samma enhet för att krympa dem igen och få Scotty att stråla upp dem?

Detta är inte nödvändigt.

De är helt säkra där de är … och …

Och det här är ett stort “och” … jag kan känna det ..

De var inte designade för att göra det.

Så ni menar att de inte kan krympas när de väl har expanderat till sin fulla storlek.

Korrekt.

Varför?

Det behövs inte. De är säkra där de är, för de kan inte penetreras och de har inget syfte att komma “ombord igen”.

Kan jag bara förtydliga om minnet fungerar… att ni som väljer att bli kända som FEDERATIONEN AV LJUS … ÖVERVAKARNAS ÖVERVAKARE … inte bor på ett skepp … ni bor bara i en nivå av Vibration där ute … någonstans.

Rätt igen, Blossom. Vi gillar din lek med ord för att hålla det enkelt.

Ändå … kan ni manifestera ett skepp om det skulle vara lämpligt för er att, så att säga “besöka”, och då skulle ni också ta en form som passar för just den situationen eller omständigheten?

Verkligen.

Jag ville bara klargöra att det inte är ni … eller kanske inte “er avdelning” som är involverad i skapandet av det vi talar om. En tanke … om Energi kan manipuleras … vad är det som skulle hindra Monoliterna från att plötsligt försvinna?

Nyfikenhet.

Eh… förklara gärna.

De skapar mycket nyfikenhet där de står.

Mysteriet framkallar sovande möjligheter att bli möjliga.

För vem?

ALLA.

Verkar de inte matcha bilder som redan finns i vissa filmer? Filmer som är futuristiska?

Jag tror det.

Så tillsammans med deras många syften som vi har talat om tidigare … hjälper de själar att känna igen framtiden som kommer. Det som många anmälde sig till.

Jag Älskar det. Det faktum att vi anmälde oss för att delta i framtiden! (En annan t-shirt Joe!) Jag antar att det är det som är så spännande med dem. Här är de … i vår verklighet och de är så “futuristiska” för oss … vilket, som ni säger … hjälper oss att veta att det faktiskt händer.

Vad händer egentligen, Blossom?

Framtiden. Det som ni har pratat med oss om. Det som är att föra den nya och ÄRLIGA världen till förverkligande. Den som vi alla är här för att manifestera. Jag älskar det. Det fyller ens Varelse med sådan uppmuntran.

Anledningen till att du känner dig så uppmuntrad och fylld av Glädje angående den här frågan, Blossom, är att din själ känner igen det som Sanning.

DU KOMMER IHÅG.

Det är därför Monoliterna är så spännande … de utlöser “Minnen av er framtid.”

Ett intressant koncept … “Minnen av vår framtid.”

Inte riktigt, Blossom. För du har visats det … i ett förflutet som är nuet … och levt det i en framtid som en dag kommer att vara det förflutna …

Håll telefonen en minut … låt mig smälta den där lilla pärlan. Så jag antar att vi visades det innan vi kom tillbaka ner till Jorden … det förflutna …. visades det som i en presentation av framtiden att vi nu är i … nuet … och sedan … kommer det att vara i det förflutna eftersom det en dag kommer att ha hänt. Plus faktum, allt händer på en gång! Nej … inte redo att gå ner i det där kaninhålet idag … att “allt händer på en gång” grejer alltid blåser ut min hjärna.

Ändå är du allt … på en gång.

Tydligen! Jag accepterar det … men … ja, ni vet … det är svårt att komma runt…

Från var ditt perspektiv är i detta utrymme i din nuvarande förmodade verklighet.

Självklart. Killar … jag känner att det här är ett bra ställe att avsluta dagens chatt. Älskade den.

Som vi alltid gör. Vi ÄLSKAR allt som härrör från dessa konversationer, och vi älskar också hur de väcker Själens intresse … skapande många nya vägar att utforska.

Verkligen. WOW… Där går vi. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR!

  1. Tydligen har Monoliten nu tagits bort.

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *