Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 25 september, 2023

 

The Heroes & Villains on Planet Earth ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.
Vi vakar över er alla för att vi vill sprida vår kärlek och ljus till er, och för att vi njuter av att se er växa. Det är viktigt för er alla att veta att ni övervakas av så många, på grund av intresset för de spännande tider ni har på er där på planeten Jorden. Ni ses som de som är de mest äventyrliga i hela universum, och det kommer garanterat att ge er en hel del uppmärksamhet och en hel del hjälp från ovan. Du behöver dock inte ta något som du upplever där på allvar. Att veta att du spelar ett spel och att det är en simulering borde hjälpa dig att slappna av lite mer om vad som händer i ditt liv och i hela världen. Men om ditt spel behöver en skurk, och du är fast besluten att ta reda på vilka skurkarna är, ja, du kommer att ta allt detta på för stort allvar.

Nu har du naturligtvis de på planeten Jorden som har gått med på att spela rollen som skurk åt dig, men de är verkligen dina bästa vänner. Det är de som är villiga att ta den karmiska träff som krävs av dem för att vara skurken i din berättelse. Det är de som har gått med på att uppleva det längsta utrymmet som de kan från att veta vem de verkligen är som Källenergi, och det är en mycket obehaglig plats att vara på. I den meningen är de de sanna hjältarna eftersom de har gick med på att spela spelet med dig och att gå så långt in i kylan för att spela sin roll i den storslagna historien som är utvecklingen av medvetande där på planeten Jorden. Nu ser ni alla upp till oss som har haft nöjet att spela rollen som uppstigen mästare för er alla, och det är lätt för er att se oss som hjältarna.

Men vi ser på er som spelar rollerna som ni spelar, och skurkarna som spelar rollerna som de spelar, som de sanna hjältarna i berättelsen om mänsklighetens uppstigning. Nu kanske du har märkt att vi inte sa vilken roll du spelar där, och det är för att du bestämmer vad den rollen är i varje ögonblick. Du kan vara hjälparen, helaren, guiden och upplevaren, eller så kan du se dig själv för offren för dem som har all makt. Det är upp till dig, och ibland ser du de som har all makt som de andra människorna som finns i dina liv, som spelar rollerna som dina familjemedlemmar.

Och så, du tar tillbaka all din kraft när du ser att spelet och simuleringen är din skapelse, och du har förmågan att växla inom dig själv när som helst och känna kraften i vem du verkligen väller upp inombords av dig när som helst. Men för att göra det måste du erkänna att kärlek är svaret, och du måste vara villig att utforska kärleken som finns inom dig, även om ingen där ute visar en vilja att älska dig. Och det är ett av många sätt på vilka ni alla har skapat ett mycket utmanande spel för er själva.

Och så njuter vi av rollen som de som fick visa dig vägen att vara kärlek i en värld som inte alltid var så mottaglig för oss och våra läror. Vi kommer att fortsätta att visa er att kärleken inom er är allt ni behöver, och vi kommer att göra det genom dessa budskap och genom att projicera mer av vår kärlek på er hela tiden. Vi slutade inte älska mänskligheten när vi steg upp till den tolfte dimensionen, utan snarare fick vi mer tillgång till den kärlek som vi verkligen är. Och ni kan få tillgång till mer av den kärlek som ni verkligen är när ni är överens om att sättet att göra det är att resa sig upp och lära känna er själva mer som ni verkligen är, mer som den oändliga kärleken, den ovillkorliga kärleken från den enda källan från vilken vi alla föddes.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *