Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 28 september, 2023

 

Kraftfulla verktyg du kan använda just nu ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Du gör dina liv enklare varje gång du bestämmer dig för att ställa in dig på något som höjer din vibration, oavsett om det är inuti dig eller utanför dig. Era liv är tänkta att utvecklas för er på vackra sätt, och de kommer att göra det när var och en av er bestämmer sig för att ni inte behöver kontrollera allt och ni behöver inte göra allt för att få era liv att fungera eller för att göra dem bättre i vissa sätt. Du måste slappna av och lita på att dina medhjälpare arbetar med saker som du inte kan vidta åtgärder på och saker som du bara skulle kunna vidta verkligt meningslösa åtgärder på.

Förtroende, tro, optimism, hopp – det är ord som ibland ses som luftiga och saknar verklig substans. Men du vet att du anställer minst en av dem varje dag, och för vissa av er flera gånger under dagen. Och det är för att det helt enkelt finns så mycket som du inte kan veta. Du kan inte veta allt, för om du visste allt skulle du inte längre delta i simuleringen, i spelet, i samskapandet som är livet på planeten Jorden i den fjärde dimensionen. Därför skyddar du dig avsiktligt från bitar och bitar av information så att du kan fortsätta spela, så att du kan fortsätta växa. Och även om det kan verka orättvist för dig, kommer du förhoppningsvis att inse att du gör det mot dig själv av en anledning.

Du förstår, du kan inte föreställa dig hur bra något kommer att bli som du inte ens kan föreställa dig, och du behöver släppa taget för att släppa in allt som är ofattbart för dig just nu. Det okända är fyllt av det som du ännu inte har upplevt, medan ditt sinne är fyllt av det som du redan har upplevt eller som någon annan har upplevt och du hört om eller läst om. Därför, för att verkligen öppna ditt sinne för obegränsade möjligheter, måste du vara villig att gå bortom tanke och till och med fantasi.

Förtroende, tro, optimism och hopp kan flytta nålen av din totala vibration på samma sätt som att fokusera på en bebis som skrattar kan för dig. Ni kan naturligtvis fokusera på ett bra-känsla-minne, eller en god-känsla potentiellt resultat för er själva, för mänskligheten, för en grupp människor som för närvarande kämpar där på planeten Jorden. Men du kan också överlämna dig till sanningen att du omöjligt kan veta vad det bästa resultatet är, och ändå kan du känna dig hoppfull och optimistisk över att du och resten av mänskligheten rör sig i den riktningen hela tiden. Dessa är värdefulla verktyg i din verktygslåda, ännu mer värdefulla än din förmåga att skapa med tanke, ord och fokus. Det är i överlämnandet och släppandet som du släpper in så mycket mer, och vi vill hjälpa dig på alla sätt vi kan genom att ge dig dessa vänliga påminnelser.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *