Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 29 mars, 2024

 

 

Vem bör du lyssna på mer än uppstigna mästare? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är inte här för att berätta vad du ska göra. Vi vill gärna erbjuda undervisning som du kan se som förslag. Du kan se oss som kloka, gamla vänner som du kan lära dig något av, och du kan dra nytta av vår erfarenhet, men vi är inte här för att berätta för dig vad du ska göra. Vi förstår värdet av självreflektion, av den inre resan, och vi uppmuntrar dig att röra dig i riktning mot ditt inre, eftersom vi vet att många av de svar du söker uppstår i det ögonblick du behöver det svaret, att du behöver den riktningen.

De finns i en mängd olika former, men inser att dina andliga guider, universum och Källenergi alltid kommunicerar med dig, alltid ger dig den feedback som du vill ha och behöver i ögonblicket. Och så kan du följa läror och delta i andliga övningar. Du kan utveckla dina gåvor och förmågor, men i slutet av dagen måste du vara uppmärksam på vad som händer inom dig i varje ögonblick om du ska leva ett liv i glädje, kärlek, frid, frihet , kreativitet och överflöd.

Ni vill alla ha de där sakerna, till en viss grad. På ett eller annat sätt, oavsett hur du definierar dessa saker, vill ni alla ha dem. Och så måste du lyssna på vad som händer inom dig för att veta om du pekar dig själv i rätt riktning eller inte. Nu gäller detta också när det kommer till det breda utbudet av läror, förutsägelser och övertygelser som överlämnas till dig på ett silverfat av så många olika lärare och gurus där ute i världen idag. Om du inte gillar någon annans version av verkligheten, inse att du inte behöver anta den som din egen.

Använd känseltestet för att tala om för dig själv om du vill anamma den personens perspektiv, även om den personen är en kanaliserare, och även om de kanaliserar högre dimensionella varelser och kollektiv. Du får bestämma, och du får inte bara bestämma, utan du måste bestämma, för ditt liv är ett val. Att vara där var ett val, och du fortsätter att göra val om dina liv, och när du lyssnar på din inre vägledning gör du det mest informerade valet du kan göra. Något som kändes bra igår kanske inte känns bra idag. Vad förändrades? Du gjorde.

Du är annorlunda idag än du var igår, och därför måste du lyssna på vägledningen som kommer till dig inifrån, snarare än att använda ditt sinne för att säga till dig själv att om det kändes bra igår, så måste det fortfarande vara bra idag . Det stämmer inte med mat. Något kan vara bra ena dagen och ruttet nästa. Din yttre verklighet kommer alltid att ge dig den typen av tips och ledtrådar om de större sanningarna i din värld. Lyssna upp och lyssna ofta, för dessa meddelanden fortsätter att strömma in, och ni måste göra er tillgängliga för dessa meddelanden för att kunna ta emot dem och agera efter dem.

Du gör redan ett fantastiskt jobb med detta, men du kan alltid gå längre och djupare, och ibland behöver du dessa påminnelser, speciellt när du lever i en tid då du bombarderas av så mycket information och så många olika perspektiv hela tiden . Lyssna på ditt hjärta, din magkänsla, dina känslor, dina instinkter, dina impulser och din intuition, och ge alla andra friheten att göra detsamma med sig själva och sina liv. Och ni kan alla leva glädjefullt och harmoniskt där på Moder Jord.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *