Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars, 2024

 

Mänskligheten sätter och slår rekord ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge dig denna överföring eftersom vi förstår hur mycket du uppskattar framstegsrapporter för mänskligheten. Vi vill att ni ska veta att från där vi sitter, och ur era själars perspektiv, har ni det väldigt bra där på jorden, och ni skapar historia, sätter rekord och skapar alla möjliga nya universum som ett resultat av vad ni är levande. Det finns fler människor närvarande på planeten Jorden vid denna tidpunkt än det någonsin har varit, och det är en anmärkningsvärd bedrift eftersom det visar er alla hur många själar som vill inkarnera där. Det betyder att du måste vara på en otrolig resa, oavsett om du alltid erkänner det eller inte.

Vi är här för att berätta att du är det. Det är en anmärkningsvärd resa där så mycket åstadkommes och skapas med din blotta närvaro på planeten och din vilja att leva ut de liv som du valt för er själva. Vi vet att du uppskattar att bli uppmärksammad av sådana som oss, men vi vet också att du inte alltid mår så bra av att vara där eller om hur bra du gör personligen. Och så, vi vill att ni alla ska veta att det är viktigt för er att anta er själs perspektiv. Din själ lider inte. Din själ är inte fläckad, och din själ är inte skadad, oavsett vad som pågår där med dig i din fysiska kropp.

Nu påverkas din själ av allt du gör, tänker och säger, allt som händer dig och alla känslor du känner. Din själ deltar medvetet i livserfarenheten men har det inte sämre för något som du har levt och aldrig kommer att bli. Det är helt enkelt inte möjligt. Om ni tar er själs perspektiv kan ni börja uppskatta era liv, er själva och era resor på det sätt som vi gör.

Du kan också vara säker på att eftersom det finns så många av er på planeten just nu, finns det också ett rekordstort antal hjälpare tillgängliga för det mänskliga kollektivet. Du kan dra nytta av alla älvor, e.t.s, änglavarelser och uppstigna mästare som sänder kärlek, medkänsla och helande till planeten och dess invånare. Du kan dra nytta av allt fråga och allt skapande som dina medmänniskor gör, människor som upplever många fler svårigheter än du är i ditt liv.

Och så, det här är vad vi inbjuder dig att göra. Uppskatta er själva och era resor, och börja tänka på hjälpen som kommer från ovan. Börja föreställa dig hur många hjälpare det finns när det finns åtta miljarder människor på planeten. Och börja sedan känna efter de inkommande energierna, och all hjälp som kommer från alla dimensioner, alla stjärnsystem, alla världar som du kan tänka dig och lite till. Var lika upphetsad över ditt liv nu som en själ är som föds in i en kropp, till en baby, i just detta ögonblick. Det är möjligt att göra det oavsett hur trött du ibland känner dig, oavsett hur avskräckt du ibland är.

Det är möjligt att ha själens perspektiv som du verkligen är och att älska varje ögonblick av ditt liv på planeten Jorden. När vi berättar att det händer mycket där menar vi det. När vi berättar att mycket mer kommer att utvecklas där menar vi det. Och när vi berättar att du är i en uppåtgående spiral och att du är förutbestämd att stiga, menar vi det.

Vi är så glada för er alla, även om ni inte är upphetsade för er själva, men vi hoppas att en del av vår upphetsning kommer att smitta av på er så att ni kan njuta av resten av er tid där i den fjärde dimensionen, när ni stiga upp i den femte. Det här är verkligen spännande tider för mänskligheten, och ni dök alla upp för att vara en del av den resan för kollektivet och för er Moder Jord.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *