Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 3 november, 2023

 

Detta verkar ganska viktigt för oss ∞Thymus:

The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Det är din rätt att bli upprörd över vad du än är upprörd över, och det är din rätt att ändra hur du känner för något, men ofta bestämmer du inte hur du ska känna eller hur du vill känna. Det knepiga med att vara där på jorden är att det finns så många känslor, och det finns så många möjligheter att ha olika känslor eftersom det finns så många olika scenarier och omständigheter som kan levas av människor och djur. Djur känner också.

Du är vaken. Om du inte var det skulle du inte ta emot den här överföringen. Och som en som är vaken hoppas vi att du medvetet bestämmer dig för hur du vill må. Vi hoppas också att du flyttar något inom dig själv för att komma dit, för den andra vägen är mycket svårare. Du kan skapa massor av omständigheter för dig själv för att diktera vilket humör du kommer att vara på, och vi applåderar dig för att du gör det. Det är en del av att bestämma hur du vill må. Om du vill känna glädje, och du målar rummet som du kommer att vara hela dagen i den färg som du känner dig mest glad över, så är det ett bra beslut. Om du gillar att ha kristaller runt dig för att du mår bra av att ha kristaller runt dig, ta det beslutet också.

Du får bestämma hur du omger dig och med vad och med vem. Dessa är bra användningar av din fria vilja. När du inte känner som du vill kan det verka som att något görs mot dig; det kan verka som att du inte hade något val. Sanningen är att du gjorde det. För länge sedan hade du ett val i hur du skulle uppfatta något. Och du gjorde ett val, och du hade en känslomässig reaktion, och du gjorde ingenting åt det. Så då kommer något annat i din livserfarenhet, och du känner på samma sätt om det.

Nu, som en uppvaken själ, förstår du att du har ett val, men till en början kanske du måste känna vad du känner för att rensa det helt ur ditt system. Därifrån kan du bestämma hur du vill må och göra det du gör bäst för att nå dit. Med andra ord, sätt dig själv på plats, omge dig med människorna, växterna och djuren som kommer att hjälpa dig att komma till det där högre vibrationella tillståndet av att vara, och välj sedan dina tankar och dina fokuspunkter noggrant, och du kommer att börja känna som du vill känna. Och sedan kan du vända din uppmärksamhet tillbaka mot situationen, eller personen, eller omständigheterna, och se om du kan se dem från ett högre perspektiv, se dem i ett annat ljus, se dem genom Källans ögon.

Och du kommer att må bättre, och du behöver inte återskapa det scenariot igen. Därför kan du välja den verklighet som du upplever, och verkligheten du upplever kan reflektera till dig den önskade vibrationen du vill vara i för det mesta. Använd din kraft; använd dina gåvor att kunna känna och känna. Använd gåvan av fri vilja att välja, och du kommer alltid att vara i det tillstånd du vill vara i, så småningom. Du kanske har mer att göra under denna livstid, och det är okej. Ingen har någonsin bett dig att vara perfekt förutom kanske du själv. Kanske har en eller två andra människor gjort det, men du kan släppa dem, för du måste ha bett dem att spela den rollen åt dig någon gång.

Men du kan släppa dig själv för att vara perfekt och bara känna som du vill känna, för du får uppleva resan att inte känna som du vill känna till att känna som du vill känna. Och gissa vad då? Du har något att lära andra, och du får vara den ledare du ville vara innan du inkarnerade och uppfyller ditt livs syfte, ditt uppdrag. Det verkar ganska viktigt för oss.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *