Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, November 13th, 2023

 

Vad du behöver veta om vad som verkligen pågår ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar och väntar på att se vad som händer härnäst där på planeten Jorden, och vi har lyxen att ta det tillvägagångssättet samtidigt som vi har förmånen att få hjälpa er när vi kan. Men du bor där på planeten Jorden, och du kan göra ännu mer än vi kan för att hjälpa det mänskliga kollektivet, eftersom du är en del av det kollektivet. Du behöver inte luta dig tillbaka och vänta för att se vad som händer, och du behöver inte läsa någons blogginlägg eller titta på någons video som sedan kommer att berätta för dig vad som kommer att hända härnäst.

Du får delta i skapandet av framtiden som du kommer att uppleva, tillsammans med medmänniskorna i ditt lilla kollektiv. Därför råder vi dig att inte bara titta och vänta. Vi råder dig att vara proaktiv i det du lägger ut energiskt, och det inkluderar dina ord och handlingar lika mycket som dina tankar, känslor och visualiseringar. Du kan förändra din värld till det bättre just nu, och sedan kan du vänta och se hur världen återspeglar de förändringar du har gjort för dig, och det kan vara den roliga delen av det för dig.

Du kan också titta ut på världen just nu med insikten att världen visar dig vad som behövs. Världen kommer alltid att visa dig hur du bäst kan dyka upp i den för att vara den bästa versionen av dig själv, och därför bidra mäktigt till det mänskliga kollektivet. Sättet som du kan bidra hela dagen, varje dag är med din vibration. Vi råder dig att hålla din vibration hög genom att fokusera på de saker som försätter dig i ett högre vibrationstillstånd. Det betyder att du inte alltid vill leta utanför dig själv efter världens problem som behöver din energi för att hjälpa till att lösa dessa problem.

Titta inuti efter det som redan finns inom dig som är perfekt. Titta inåt efter din kärlek, din medkänsla, din kreativitet, din förmåga att läka och att förlåta. Du håller alltid nycklarna till riket, och om någon där ute säger till dig att du inte gör det, sluta ge dem din uppmärksamhet. Vi vet att det är lätt och till och med lite spännande att titta utanför er själva på berättelserna som andra skapar med sina mycket kreativa sinnen om världen du lever i. Det här är inte världen du upplever, utan snarare en värld som du höra om. Och berättelserna är så underhållande att du vill ge dem mer och mer av din uppmärksamhet.

Och människorna som skapar berättelserna vet detta. De vet hur de ska fånga din uppmärksamhet och hur de ska behålla den. Det är därför det är så viktigt att låta din upplevelse vara din sanning, din verklighet, och vi talar om din upplevelse av din inre värld och din upplevelse av den yttre världen. Naturligtvis händer det mycket där på jorden som du inte vet om, men det är okej. Om du behövde veta om det, skulle du göra det, men du behöver verkligen inte någons uppfattning om vad det kan vara för att du ska förbli intresserad av att vara där på jorden och fortsätta din resa.

Sök inte efter problem, och leta inte efter någon annans sanning för att göra den till din egen. Lev din sanning, skiner ditt ljus och vet att du är där för att hjälpa och att du hjälper mer genom att vara av en hög vibration än du gör genom att veta om varje liten detalj om vad som händer bakom kulisserna i den hemliga världen som du inte gör. inte uppleva. Låt din upplevelse räcka, och låt er själva vara den ni verkligen är så att ni kan vara med och skapa den värld som ni vill uppleva och som ni vill att andra ska uppleva också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *