Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 31 mars, 2024

 

The Resurrection of Yeshua (Jesus Christ) ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här nu för att tala till er om uppståndelsen och vad den betyder. Det kan innebära att man dör i en kropp och sedan kommer tillbaka in i den kroppen, som man gör varje kväll när man somnar. Nu dör du inte varje natt, men du lämnar din kropp och förblir trådad eller fäst vid din kropp medan du är på din resa genom det astrala planet, och sedan kommer du tillbaka in i din kropp för att du är fortfarande ansluten till den. Men en uppståndelse betyder inte en avskärning av den sladd som förbinder din själs medvetande med ditt kroppsmedvetande och sedan kommer tillbaka in i samma kropp.

En uppståndelse är en förvandling, och förvandling är vad Yeshua var och handlar om. Yeshua är här bland oss, ifall du undrade. Han är en del av detta kollektiv och ett mycket vackert exempel på vad som är möjligt för er alla där i era mänskliga fysiska kroppar. Du behöver inte dö för att bli återfödd. Du behöver inte uppleva ett trauma för att växa andligt heller. Du behöver helt enkelt komma ihåg vem du verkligen är och att få tillgång till den energin, att tillåta den energin att flöda till dig och genom dig, att bebo en annan sorts kropp, en lätt kropp.

Och så, när vi talar om uppstigning, talar vi om uppståndelse och transformation, och det är vad Yeshua ville för sig själv under den berömda livstid och för er alla. Yeshua ville att andra människor skulle följa i hans fotspår, men utan martyrdöden, utan korsfästelsen. Nu hade han fullbordat sina läror och fullbordat sin mission, och varje liv som tar slut eftersom syftet med det livet har upphört. Och så valde han att checka ut på ett mycket dramatiskt sätt som skulle ge upphov till alla spekulationer om vem han verkligen var och är.

Han ville att människor skulle se att det inte finns någon död, att medvetandet inte kan förstöras, och du kan inte förstöra en idé heller. Hans läror lever fortfarande, och de lever vidare på grund av sin djuphet och för att han valde ett dramatiskt slut på sin tjänst. Nu, slutligen, visade uppståndelsen att kroppen inte är det enda huset för medvetandet. Det finns andra kroppar. Det finns lättare kroppar, och ni förvandlar nu er själva till lättare kroppar så att ni kan få evigt liv. Evigt liv är något som Yeshuas moderna följare tror på, och ni alla som är vakna tror också på själens eviga natur.

Nu, som din själ, kan du bebo vilken kropp du vill, och du väljer lättare och lättare kroppar när du går för att representera utvecklingen av din själ, utvecklingen av ditt medvetande och riktningen för ditt fokus, när du fokuserar er själva in i högre och högre tillstånd av vara, högre och högre vibrationer, och ni tillåter er själva att bli era femdimensionella högre jag, era uppståndna, uppstigna jag. Kom ihåg att du återuppstår varje morgon när du vaknar in i din kropp och du får bestämma vem du ska vara just den dagen, vad livet på dessa sexton timmar kommer att handla om.

Och ni kommer att fortsätta att ge er själva det valet i all evighet, och det är något att vara glad över. Det är något att känna glädje över eftersom det inte finns något slut på vår upplevelse, och det finns inget slut på vad vi kan utforska och upptäcka om oss själva som Källenergivarelser.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *