Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 april, 2024

 

Ställ er själva dessa 2 frågor och stig sedan upp ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar och väntar på att se hur mänskligheten reagerar på varje händelse där på planeten Jorden. Vi vet att allt nu handlar om att ta dig framåt mot din oundvikliga uppstigning, och vi vet också att det finns många vägar till att höja ens medvetande. Det behöver inte ske genom smärta och lidande, men när en person inte är uppmärksam blir det ofta valet på en undermedveten nivå. Ingen säger medvetet att de vill att mer smärta och lidande ska komma i deras liv, men det händer och det händer ofta där på jorden. Och även om det alltid tjänar ett syfte, kan du stiga upp lika snabbt och enkelt genom att följa din glädje.

Du kan ägna mer uppmärksamhet åt vad som händer inom dig och i dina liv, och du kan röra dig mer lämpligt till de högre världarna genom att kontinuerligt välja kärlek. Detta är vägen för er alla, oavsett vilka omständigheter ni står inför. Ställ er själva frågan: ’Kan jag vara kärlek inför detta?’ Och om du verkligen känner att du inte kan, ställ dig då frågan: ’Varför?’ Kanske kommer du behöva gå igenom några negativa känslor innan du komma till kärlekens plats inom dig, kärleken som alltid finns där, alltid tillgänglig för dig, och det är okej. Det är meningen att du ska känna allt som finns att känna där på jorden.

Därför, så länge du vet att det slutliga målet är att komma till den där kärlekens plats inom dig, gå direkt och låt din ilska vara. Låt alla negativa känslor som dyker upp för dig vara precis vad det är. Du behöver inte ändra det; du behöver inte omvandla det. Ni förvandlar er själva, och ett av sätten ni gör det är genom att acceptera allt som det är och vara kärlek inför allt som det är. Bara för att du känner lite ilska, viss sorg, viss rädsla eller till och med något hat betyder det inte att du devolverar. Det betyder inte att du går åt fel håll eller blir någon av dessa saker. Det betyder bara att du har en tillfällig upplevelse av dig själv som något annat än kärlek, och du visste att du skulle göra det innan du inkarnerade på jorden.

Du visste att allt skulle ligga på bordet för dig att känna och att det skulle tjäna dig att känna allt som jordens upplevelse har att erbjuda. Därför kan ni behöva påminna er själva då och då om att oavsett vad som dyker upp i era liv är det slutliga målet alltid att vara kärlek. Och om du kan göra fred med det faktum att vägen dit ofta har många oönskade, inte så bra känslor, då kommer du dit snabbare.

Nu undrar många av er vad ert syfte är där på jorden. Du vill ha ett uppdrag för ditt liv. Ta dig till den plats där du känner kärlek inför allt som kommer upp för dig, och du kommer att vara i tjänst för andra. Andra behöver se ett exempel så att de har något att ta efter. De behöver för er som är ljusarbetare att bana väg. Ni är där som uppvakna själar för att ni ville göra det först och sedan visa andra. Många av er som är vakna är också lärare och ledare; ni är guider. Och när du lyser upp vägen som du är på med kärlek, kan och kommer alla andra, oavsett var de är just nu, att följa efter.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *