”Kom med era behov till mig!!”

Sankt Germain, 12 augusti 2014

Ashtar On the Road Telekonferens

Kanal: Susan Leland

”Kom med era behov till mig!!”

Hälsningar Käraste Ni!! Det är jag, Sankt Germain. Jag måste säga att jag kände energin från Ashtar’s ord* och jag uppmanar er att känna all den Glädje som kommer – allt som ni, Käraste Ni, har förordat och som vi tillsammans med er har föreskrivit för Planeten Jorden!! När planeten Jorden går, så går galaxen och då går Universum bortanför. Så det är en oerhört viktig position ni har!

Vet, att jag har varit här en gång, eller två, eller många! Och jag har lärt mig – precis som ni har – att den största kraften är Kärlek. Och det är därför min bank har grundats på principerna hos Kärleken. Med andra ord, den finns för att erbjuda Överflöd till alla. Det är inte för att skapa en massa Yertles på toppen.** Det är för att dela med alla. Och det är precis vad vi förbereder för att göra! Och det kommer inte att vara så många fler förhinder under er tid – jag skall inte säga år, för vi talar inte om år. Jag skall säga månar innan alla på planeten Jorden välsignas med Överflöd från min bank.

Men det är verkligen inte en skapelse av dollar, yen eller rubel, varken i papper eller i metall. Det är helt enkelt representativt, en symbol om ni så vill, av Kärlek, av Kärleksfull Enhet där ingen har något mer än någon annan för sin personliga förbrukning. Hur många hem – detta är en kuggfråga – hur många hem kan ni leva i på samma gång innan ni har bemästrat konsten av multi-lokalisering?

Så, ni får bilden. Och för dem av er som tvivlar – sluta med det. Ännu hellre, släpp helt taget om dem. Om ni måste sätta dem någonstans, vifta med min violetta flamma för dem, så att de transmuteras till något annat, till exempel Tillit – vissheten om Sanningen. Och sedan är ni förstås välkomna tt placera det rakt in i era Hjärtan, för det är tillägg till er visdom!

Jag kan inte ge er något datum. Jag vet att Mänskligheten är fast vid datum, hänger sig fast vid datum, känner sig på något sätt berövade en bit av pusslet om det inte finns något datum, men jag kan inte ge något till er. Jag bara försäkra er om att var och en av er har redan sitt Överflöd helt färdigt och det kommer att komma till er i exakt rätt ögonblick.

Det kommer att vara vissa av er som får ta emot frö-pengar – frö-pengar att plantera de frön som har kallats ”humanitära projekt”, för att göra de riktigt stora grejerna som det fortfarande kravs pengar för att åstadkomma på planeten Jorden, även om Världen kommer att vara i Fred och de korrumperade kommer att ha förts av scenen. Deras program, kraften i deras program kommer att vara totalt borta för all framtid, om inte, naturligtvis, ni väljer att göra detta en gång till, vilket ni självklart inte kommer att göra. Varför skulle ni vilja sänka ner slöjan igen? Varför skulle ni vilja tillåta en grupp kontrollanter komma in och ta makten? Nej!! Det finns ingen anledning. Så ni märker att ni är på en enkelriktad Väg, och den går upp och upp och upp.

Och ni kommer dit! Och vi finns där med er på Vägen. Alla mästare – uppstigna, Ljusvarelser – Ashtar Command, ambassadörerna från galaxer långt, långt borta – och de kommer med Kärlek och eftersom de kommer från Högre Dimensioner, även Moder Gaias Kungariken är här i Kärlek. Och det finns de som tar sig fram, kan vi säga – och förbereder sig på att stanna kvar på den nya 3d Jorden, vilken är en plats för dem som inte riktigt har slutfört alla sina lärdomsplaner – ni är välkomna att gå om ni väljer det, men ni behöver iså fall bara uttrycka era krav att flytta er upp i den Gyllene Tidsåldern. Och så skall det bli!!

Den Gyllene Tidsåldern bekymrar sig bara om sig gällande förändring och transformation av vad som återstår av 3D – Överflöd för alla, så att alla har skydd, mat, ni vet sådant som anses grundläggande – till dess att ni själva kan skapa dem ur enbart tunn luft, precis som jag skapar de juveler som jag är så förtjust i att skapa och sprida på mina audienser. Det kommer att finnas ett behov av pengar för att köpa det som är nödvändigt. Det kommer att finnas ett behov för pengar att transformera, vi kan kalla den GMO-teknologi till något som antingen är avslutat eller bättre gjort, mer Gudomligt.

GMO-teknologi är inte gudomligt inspirerad. Den är inspirerad av samma maktutövare. Den är en utväxt av de moderna teknologierna, av vilka en del faktiskt gavs till nazisterna, både i Europa och USA – och i vissa andra länder som de flyttades till – av, ni vet, maktutövarna. Och dessa teknologier kommer att ge vika. Och vi kommer att föra in nya teknologier av en mycket Högre Dimensionell natur – rymdskepp som inte ger några ljud ifrån sig och absolut inte har radioaktiva energierna någonstans. Det är en ny teknologi som är Gudomligt inspirerad, till dess att ni reser i era egna Gudomliga Merkabas och inte behöver någon annan transport. Låt oss hjälpa er att komma dit! Vi är verkligen de vänskapliga skyarna!!

Och så är det att på varenda nivå, eller aspekt, av era liv, kommer det finns ställen för pengar att spenderas. Det kommer att komma nya avslöjanden om teknologier. Många av dem här på planeten Jorden, som bara väntar på att få blomma ut. De är gudomligt inspirerade. De kommer från Hjärtat. De kommer att bli tillgängliga för Mänskligheten i samarbete med dem av oss som kommer för att lära dem.

Det jag berättar för er är, att det inte kommer att ta eoner av tid för er att fundera ut allting. Det kommer att ges till er så fritt som det Överflöd som kommer ifrån min bank! Föreställ er ett liv i lätthet och bekvämlighet och nåd istället för kamp, svårigheter och utmaningar. En total olikhet i energisignaturerna, kan man säga, i den första gruppen ord och den andra gruppen ord! En är hög och den andra är, skall vi säga, väldigt 3D programmerad.

Så gör era val! Låt era ljus skina! Öppna era hjärtan för att ta emot det som redan är reserverat till er. Lev den Gyllene Tidsålderns livsstil nu, även om det bara är i era visualiseringar. Rita teckningar, skriv listor, uttryck era önskningar. Tala med mig. TALA MED MIG!! Tala om för mig vad ni önskar för er själva. Om det är något som ni har längtat efter att ha, längtat efter – med andra ord, ni har redan en plats för det i era Hjärtan, men det har inte manifesterats i er verklighet än – sätt in det i en högre nivå och säg ”Jag väljer, jag KRÄVER att jag får tillgång till detta NU!!!”

Så det är bra att göra allt i nuet. Om ni har något som dyker upp framför er som ni anser vara en jobbig utmaning, säg ”Jag väljer lätthet och nåd i mitt möte med min chef” eller vad det nu handlar om. Och säg ”Jag sänder Ho’oponopono, Kärlek, Förlåtelse och Tacksamhet till min chef och till mig, så att vi möts på den Högsta Nivån – detta är vad jag begär! Och om min chef väljer att öppna en ny dörr för mig, då väljer jag att acceptera det, i visshet om att det är på en Högre Nivå som jag rör mig till och Jag ÄR fylld av Glädje. Jag väljer enbart Glädje!” Förstår ni vad jag menar, Käraste NI? I varje aspekt av era liv kan ni finjustera eller komma upp till en Högre Nivå!

Nu tillbaka till bankärendena. Jag vet att ni alla väntar på nyheter! Det är fler avsked på gång. Ni kan slå vad om att dess människor i Kongressen – och förresten, Högsta Domstolens domare och de federala domarna och många domare och guvernörer och så vidare – också fick meddelandena att deras namn stod på pappren!*** Och ni kan slå vad om att de höll telefonledningarna och de trådlösa telefonerna väldigt upptagna medan de ringde sina banktjänstemän, de som givit dem pengarna för att ljuga för att representera företagen och de stora pengarna och bankerna och Wall Street och Rothschild-familjen och så vidare. De ringde dem och så ”Oj, oj, oj! Vad skall jag göra nu?”

Vissa av dem råddes att bara fortsätta arbetet som vanligt. Vissa av dem fick höra ”Jag kan inte hjälpa dig, för jag måste springa och gömma mig själv!” Och så vidare och så vidare. Det är mycket panik och kaos som uppstår bakom kulisserna, speciellt i bankerna, för de börjar närma sig den punkt som vi menar är affärer!

Och de affärerna är alla av Hög Vibration och även vissa av programmen som var så attraktiva att i verkligheten ha startats av Illuminati – dinarerna, dongen och så vidare – det börjar komma till allmän kännedom att det var det program som Illuminati la ut där och vissa av er tog betet och vissa av er gjorde inte det – det finns inget dömande. Om ni vill har ett råd från Bankernas Banktjänsteman, så föreslår jag att om ni har några av dessa föremål gömda under era madrasser eller i era bankfack eller var ni nu kan ha dem, lämna in dem bara och få era pengar tillbaka. All valuta kommer att bli jämställd. Det är en del av NESARA.

Ni vet att jag hade mycket att göra med att inspirera till NESARA! Och från bankernas perspektiv, riktade jag reparationerna till att föra hela banksystemet till överensstämmelse med Högre Dimensionella lagar och hederskoder. Så välkomna NESARA! Skriv ner det på listan med allt ni vill ha! Ni är fria att tala om det, om ni inte har skrivit under en ed, som ni tvingades skriva under, att ni inte skulle tala om NESARA. Nyhetsmänniskorna och en massa andra, Hollywoodfolk, banktjänstemän, en stor del människor tvingades att signera en ed om att om de diskuterade NESARA eller talade om det, skulle de anses vara förrädare och skulle kunna avrättas omedelbart pga av högförräderi.

Ni kanske minns den kära Senator Paul Wellstone och hans familjs plan som sköts ner. Illuminati visste att han var otålig och ville att NESARA skulle avslöjas och han gjorde sig redo att avslöja det. De visste det och de sköt honom för att tysta honom.

Oftast, oftast av de ”bakom kulisserna” – som börjar komma mer och mer in i det allmänna – våldshandlingar sker för att tysta människor. Många av självmorden, eller händelser som har klassificerats som självmord eller bilolyckor, eller flygplansolyckor, har skett för att tysta människor längs vägen. Nu finns det en trend med skjutningar som verkar helt meningslösa, men det är skjutningar för sinneskontroll.

Det kommer inte stoppa rörelsen framåt. Bli inte deprimerade! Håll era huvuden högt! Håll er kvar i Kärlek och bet att ni kan komma till mig med era bankkrav, era finansiella krav, era projektkrav, era händer som hjälper andra-krav och låt oss använda den Violetta flamman och manifestera det mycket fortare! Vi kan göra det! Vi är här med er för att hjälpa er manifestera allt ni drömt om, även det ni omedvetet har drömt om.

Så låt oss ta varandra i händerna och i våra Hjärtan och låt oss fortsätta på den Gyllene Vägen och minnas att vi är här med er och att det är det mest heliga och Gudomliga uppdrag som Universum någonsin varit med om!!!

Och nu tackar jag er, mina Älskade, och känner hur upplyfta ni känner er, även nu när vi står här på Bryggan av Det Nya Jerusalem! Era Hjärtan är än mer öppna! Och kom ihåg att vi är i detta tillsammans och att den Gyllene Tidsåldern verkligen börjar i detta ögonblick, som det alltid har gjort i era Hjärtan och i Universums Hjärtan. Och så är det! Namaste!

*Ashtars meddelande som publiceras senare.

**Ashtar berättade en historia om Yertle Sköldpaddan, som skrevs av Dr Seuss.

*** Avser Tara och Ramas A&A-rapport: http://www.ashtarontheroad.com/tararama-report-8-12-14.html.

Du gillar kanske också...