Judas Iskariot

Judas Iskariot

Torsdag den 21 augusti 2014

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Kärlek är ljus, ljus är kärlek. När du har hittat vägen till ditt inre ljus så har du kärleken där, ty de båda är Ett.

Inget ljus ingen kärlek, lite ljus lite kärlek, ju mer ljus ju mer kärlek. Så gläds åt ljuset Jordens barn. Den är er helbrägdagörare. Det kan göra ont när knoppar brister men i full blomning jublar själen. Så ta det onda med det goda. Det mörka som kommer upp försvinner i ljuset. Håll kvar ljuset och ni kommer snart att bli fria. En fri själ är en glad själ där inga mer sorger kan tynga och hindra dess väg mot ljuset. Allt den känner är bara glädje och lycka. Den vill bara dansa och sjunga och njuta av ljusets kärleksfulla kraft.

Se er om Jordens barn. Vad finns det där som er själ kan få njuta av? Vad är det som få er att känna glädje? Var kommer skrattet ifrån? Vilka stunder är det som ni minns som lyckliga stunder?  Njut så mycket som ni kan av de stunderna. Låt glädjen och skrattet leda er på rätt väg. Det är i lyckan och i den stilla glädjen som ni har kontakt med er själ.

Njut av livet och har roligt, det är där du finner din kompass och kan hitta hem. Lägg alla måsten på hyllan och låt själen vägleda dig ett tag. Ditt liv kommer att bli mycket enklare att leva och du finner snart att allt som bör göras blir gjort utan att du ens märker av det. Hur kommer det sig? Jo de negativa tankarna är borta som stör och hindrar arbetet. Nu flyter allting på och arbetet går som en dans.

Ibland stannar ni upp och tänker. Oj det här gick snabbt!  Det är då ni var i nuet. Var exakt här och nu i det arbete ni höll på med. Då märks inte tiden och allt bara flyter på. Det är därför vi poängterar i alla budskap som ges att här och nu är det viktigaste för att ni ska må bra och vara i kontakt med er själ. Lev i nuet inte igår eller  i morgon. Det är idag och just nu som gäller. Klappa du ett djur så känn och upplev bara det. Är du i skogen känn och upplev trädens sus, lukten av växterna,  marken allt liv som finns där. Koncentrera dig på det du gör och den du pratar med just nu. Med lite träning kan du känna glädje i allt du gör.

Din själ är din källa till glädje. Sök och du ska finna. Alla är vi nybörjare i början. En del lär sig fortare, för andra tar det lite längre tid beroende på vilket trappsteg du stod på när du började. Trappsteget du stod på när du påbörjade detta livet på jorden.

Vi har olika erfarenheter med oss från många olika liv i när och fjärran. Rymden har många boningar. Alla med sin unika erfarenhet. Varje själ är unik med sin unika erfarenhet. Ingen är den andre lik och ingen är bättre eller sämre än någon annan. Den ende som tycker det är ”egot”. Det är dess sätt att överleva. Det särskiljer sig själv på det sättet. Annars blir det Ett med jaget (själen) vilket vore det bästa  för tillsammans blir de betydligt större och starkare. Den klokaste människan är Ett med sig själv. Det är de som förändrar världen. Det är dit vi ska nå nu mina kära. Det är den vägen som vi just nu gå på. Förändringens och förvandlingens väg där vi är Ett med oss själva och ljuset. Där kärleken lyser i en ändlös sinande ström som ger liv och glädje till alla.

Ge inte upp utan njut av allt det vackra som finns runt er. Det är det bästa råd jag kan ge Er.

 Med så mycket kärlek, Judas

  Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...