Kryon via Lee Carroll, 20 januari 2022

Kryon
Via Lee Carroll, 20 januari 2022
Hela den här tiden, från 2021 fram tills nu, har formats av förändringar i det magnetiska fältet sedan jag anlände 1989 – och rört sig på ett sätt så att medvetandet också kunde börja skifta och röra på sig.
Förhållandet mellan medvetande och magnetism har visats och bevisats av vetenskapen. Därför är medvetandet energi och nu vet ni att medvetandet kan spela en viktig roll i fysiken. Och det kommer att upptäckas.
De har redan börjat arbeta med det, vilket hänger ihop. Och det är vad en människa kan göra med en annan och med grupper. Alla dessa saker har börjat skrivas ner om vad ni tror att ni kan göra.
Och nu kommer en del av dem, som kommer till det här programmet som gäster, att börja använda samma ord som jag har använt under alla dessa år. Leta efter orden! Det är de ni är.
Det är svårt att skriva ner en berättelse, en berättelse som ni kanske har haft från födseln, och som säger att ni inte kan göra vissa saker, att ni inte är värdiga. Och människor i högt respekterade positioner, kanske till och med personer ni älskar, kommer att se er i ögonen och säga: ”Du vet, eller hur, att du inte är värdig.”
Och ni tror dem. Det är inte en konspiration för att göra er ovärdiga, det är deras övertygelse, kära ni. Men tänk om det har förändrats? Nu kan uppenbarelsen av en större sanning, en bättre sanning, bli er.
Tänk om solen rent andligt kom och gav er förmågan att se er omkring och säga: ”De kanske har missförstått och det är inte deras fel att de har missförstått. De har fortfarande fel, men det är inte deras fel för det är deras berättelse, deras historia och vad de har fått lära sig och vad de tror, men tänk om de har fel?”
Det är så mycket större än så, och i det kanske ni inte behöver ett system över huvud taget, allt ni behöver är kanske kärlek och medkänsla för att ta Andens hand och säga: ”Ja, jag förstår nu att jag är en del av planen.” Det är Gud.
Jag är här av en anledning som är mycket, mycket större än något någon någonsin har berättat för mig. Och den anledningen är att hjälpa planeten med medkänsla och kärlek.
Jag kan göra det på samma sätt som Mästarna gjorde det, och jag kan samla människor som vill veta om det, eftersom jag älskar dem så mycket att de kommer att förstå det – de kommer att ligga vid mina fötter och jag kommer att berätta för dem om kärlek. Och några av er kommer.
Det är därför en del av er är här, för att efterlikna Mästarna av den här planeten som kom hit för att berätta för er om Guds kärlek och visa er vad ni kunde göra.
Att gömma sig i öppen dager är en storslagenhet ni inte förväntade er. Medveten uppstigning och början på resten av den här planetens energi. Det är därför ni är här.
Jag är Kryon och jag älskar mänskligheten. Älskar mänskligheten för vad den har framför sig och vad den kommer att göra.
Och så är det.
Kryon av Magnetic Service
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...