Lao Tzu via Erena Velazquez | 24 januari, 2022

Lao Tzu via Erena Velazquez | 24 januari, 2022

 

24 januari 2022

 

Hälsningar,

Jag är Lao Tzu, den forntida Kinesiska filosofen och grundaren av Taoismen, de andliga principer som är relevanta för den värld ni alla lever i just nu. Jag är mycket glad över att kunna skicka ett meddelande till mänskligheten.

Jag representerar gruppen av de Uppstigna Mästarna, som hjälper Moder Jord och hennes invånare i denna extremt viktiga övergång till en Ny Värld, full av Ljus och Kärlek.

Förvandlingen av er verklighet sker, öppna ert hjärta och era ögon för att se det. Mörkret förlorar sin kamp mot Ljuset. Deras underjordiska anläggningar och baser förstörs av Sanningskämparna. En av de senaste enorma detonationerna var relaterad till förstörelsen av en av de mörka varelsernas baser. Er media sa att det var relaterat till vulkanen Tongas utbrott. Egentligen var det både och.

Strukturen i Matrisen, som var skickligt designad av de Korrupta och Onda Själarna, faller mer och mer för varje dag.  De kan inte stoppa det, eftersom många av er börjar se bortom slöjan. Er verklighet var alltid en illusion, ingenting i den var verklig. Ni fick bara röra er enligt specifika parametrar och tilläts inte lämna dem.

Mänskligheten blev lurad och manipulerad under tusentals år, utan att ens veta om hur den verkliga sanningen ser ut. De flesta av er vet nu att alla på Moder Jord, kom från andra stjärnsystem, galaxer och universum. Man ljög om att ingen civilisation existerar förutom på er planet, vilket inte är sant. Det finns miljarder civilisationer, och varje dag passerar miljontals av dessa skepp ovanför Jorden.

Denna falska verklighet håller på att upplösas, och mänskligheten kommer att skapa en verkligt fri och lycklig värld, där ingen auktoritet bestämmer över andra. Jag är väldigt upprymd över vad som händer på er planet, och vi sänder kraftfulla och höga energier av vibration från oss, de Uppstigna Mästarnas grupp.

De som utgav sig för att vara Ljusa, kommer att avslöjas. Ni kommer att bli förvånade över hur många YouTubers, Kanaliserare etc. som inte representerar Ljuset, utan tvärtom jobbar för de Mörka Entiteterna.

De makthungriga entiteterna kommer att tvingas ge tillbaka allt de stal från människorna. Mänskligheten har nått sin gräns och kämpar tillbaka runt om i världen. Meditera dagligen och lita på att ni kan ge frid och lycka till er planet. Er styrka finns i er själ. Jag är här för att uppmuntra er alla, och jag stödjer er kamp mot tyranni.

Den gyllene eran är inom räckhåll, den långa kampen mellan ljus och mörker närmar sig slutskedet. Ljuset kommer att vinna. Tack Universella Kanal.

Ni är Ljuset. Alla Ni är Ett.

Lao Tzu

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...