Kuthumi via Ann Dahlberg, 8 november, 2017

Kuthumi

Onsdag 8 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Kuthumi och jag gläds åt att få tala med Er idag. Det har varit en lång tid som jag har gått här på Jorden både i min fysiska kropp och min icke fysiska kropp. Ja jag har varit med er kära Jordbor. Jag har vakat över er i tusentals år så det är för mig en stor glädje att få meddela att Jorden nu äntligen stiger upp till sin forna skönhet och dimension. Ni som vill stiger upp med henne. Vi har kommit till tidernas slut vilket betyder att vi har nått tidpunkten för Jorden att lämna den tunga dimensionen för en lättare och att åter igen få återförenas med sina ljusa bröder och systrar. Det är en stor händelse i Universum, det kommer även att röra på sig där ska ni veta. Det blir en våg av ljus som far genom hela vår galax. Det här är vad vi arbetat för under många tusentals år så nu har vi nått triumfen av vår seger. En seger för ljuset och en seger för Moder/Fader Gud som nu kan ta hem sina nära och kära igen. Ni är alla lika nära och kära för Fader/Moder Gud, det finns ingen åtskillnad för honom/henne.

Vi är nu på väg att ta det sista viktiga steget på Jorden. Det steget som ger oss den frihet som vi såväl förtjänar. Friheten att följa vårt hjärta, friheten att göra gott för våra medmänniskor och den Jord som så länge har fött oss. Innerst inne hos alla människor finns en längtan att bara få vistas i det som gott är, känna att vi är ett med allt och att vi alla värnar om varandra. Jag har sett det så många gånger, när människor utsatts för något utanför deras kontroll så kommer denna medkänsla och handlingskraft fram. De ställer upp och gör allt de kan för att hjälpa en annan människa som befinner sig i nöd. Det här kan även sträcka sig till djuren. Jag tror ni känner igen detta. Det är då godheten kommer fram och man släpper det vardagliga mönstret. En helt annan energi av styrka och godhet kan då kännas i luften. Det är den energin som nu vibrerar på Jorden och börjar få fäste i många själar. Människor känner en styrka växa inom sig och de vågar se vad det är som händer runt dem. En del tar små kliv, en del tar stora kliv när de börjar förändra den bild av verkligheten som de nu förnimmer. Detta kan leda till nya och drastiska saker som händer i deras liv. Det kan gälla arbete, familj, boende eller så sker det en större omvälvning inom dem så att det som de tagit för givet behöver de nu omvärdera. Det här är stora och känsliga steg, ni har alla någon gång gått igenom detta men nu sker det på en mer offensiv front för ett större antal människor samtidigt. Kan detta orsaka kaos, ja kanske lite, det beror på var ni befinner er i er egen mognad. I stort sett så har mänskligheten stigit i sin mognad så att ni ska kunna klara denna övergång nu utan alltför stora besvär. Det kan dock puttra lite här och där eftersom ni är en stor mängd människor på Jorden idag med en varierande mognadsgrad.

Var öppna för allt som händer och känn in i hjärtat vad som känns rätt eller fel. Har ni inte funnit er hjärtas röst så är det dags att söka det nu. Det är hjärtat som hjälper er på vägen, det är hjärtat som leder er längs den bästa vägen, det är hjärtat som vet vad som är bäst för er just nu. Det är hjärtat som kan urskilja vad som är rätt för dig i det hav av möjligheter som kan dyka upp från ingenstans. Vad som är rätt för din bästa vän är kanske inte rätt för dig, det är då det är viktigt att lyssna och våga följa det som kommer upp och kommer upp ….. det har en förmåga att upprepa sig tills budskapet har nått fram. Det är viktigt att gå inom er själva nu och ta del av den viktiga information som finns där. Ni har alla viktig information att hämta från ert hjärta. Jag står gärna till er tjänst så kalla på mig om om ni behöver hjälp med att lyssna eller inte vet vart ni ska gå. Jag kommer att ge er ledtrådar så att ni lättare ska hitta den väg som är eran. Jag har följt er så länge under så många tusentals år så jag vet vad ert hjärta känner och längtar efter.

Jag sänder Er all min kärlek!

 

Jag är Kuthumi och det var ett nöje att få prata med er idag.

You may also like...