Hathor via Elaine DeGiorgio, 6 november 2017

Hathor via Elaine DeGiorgio, 6 november 2017

 

I förbindelse med mitt Högre Jag och min huvudguide Heru och mitt Andliga Guide Team har jag följande meddelande ….

Jag kommer fram idag för att få er till en större medvetenhet om de Kosmiska Skiften som utvecklas.

Den Gudomliga Kvinnliga Energin förankras på er jord i detta nu och sammanför Prästinnan av forntiden för länge sedan tillbaka in i Ljuset, tillbaka in i den Gudomliga Moderenergins Hjärta.

Krystosenergin utvecklas nu till Älskade Gaia Krystos, för hon stiger en gång till.

Skåda de många Kosmiska Skiften som kommer fram, för det är för att upplysa och lysa upp era vägar som ni har kommit till denna jord för att manifestera Ljuset och Kärleken en gång till.

Jag frambringar en stor mängd av välsignelser och välstånd till allas era hjärtan när ni går vidare in i det nya. När ni förbereder er för Solståndet återigen ger jag en välsignelse till er alla, när vi frambringar Sirius och Orion för att rikta in sig till våra pyramider på er Jord.

Ljusets portar öppnas en gång till när jag förankrar den Rosa Flamman av ovillkorlig kärlek till er alla.

Det är en fantastisk tid att reflektera över välsignelserna och de passerade utmaningarna och låta dem komma fram i ert nuvarande ögonblick. För det är nu som ni måste ta fram allt som ni har lärt er och omsätta detta i handling.

Anslut och Återanslut, kära Ljusets Barn, för det finns många Ljud och Ljusvågor som kommer fram från Ljusets Högre Dimensioner.

Jag för fram Ljud till er…. Jag talar om ljud …. Ansluter med ljud … För jag, Gudinnan Hathor, skickar ett heligt ljud till er för att uttrycka min sanning, mitt ENDA ljud består av sju gudinnors varelser och vi resonerar i harmoni med Venus.

Även om vi är sju gudinnevarelser finns vi som EN, som aspekter av den ENDA själen.

Denna information delas med er så att ni kan känna igen och komma ihåg att en ljudvibration, ljusfrekvens, energivibration är ett rikligt uttryck som skapar intrycket av ett.

Ni är en mänsklig form på Jorden, och ändå består ni av ett överflöd av ljus, ljud och energivibrationer. När ni tillåter er att se djupare än er mänskliga kropp kan ni känna igen Skaparens stora överflöd som stöder er form och existens.

Detta jag, Gudinnan Hathor, har etiketten Gudomligt Överflöd.

Ja. Jag skulle vilja förmedla den absoluta och fullständiga glädjen i mitt hjärta för den väntade ankomsten och Ljusets Återkomst, den Gudomliga Kvinnans Återkomst, Modergudinnan i er alla Hjärtan och regenereringen av alla Väsen, stora och små i detta Universum.

Och jag skulle också vilja sträcka ut min hand till alla som läser detta, som hör mitt budskap av Kärlek, att jag gör mig tillgänglig för hjälp och skydd. För de kommande stunderna kan vara lite prövande, och ibland kan en tröstande hand i en mörk korridor göra skillnad. Jag sträcker ut min hand till alla.

Jag bringar er också budskapet om hopp bortom hopp. Det är säkerhet; Det är verkligen bortom ord att förmedla till er den otroliga storheten av Förändringen som är till hands och är väldigt nära. För er som läser detta, som lyssnar på det här budskapet om kärlek, be om hjälp i alla tider av tvivel och förtvivlan, för att få en vision om hur nära vi verkligen är till den punkt när Människor på denna Jord kommer att kunna uppfatta att den Stora Förändringen verkligen sker. Och denna Stora Förändring är den välsignade återkomsten av allt Ljus.

Jag talar till er idag och förmedlar er ord av Kärlek, ord av Visdom och ord av Fred. Anslut med era hjärtan kära barn, för ni är älskade och omhuldade.

JAG ÄR Het Heru (Hathor) och jag talar genom Elaine denna dag.

www.EraofLight.com – Kanal: Elaine DeGiorgio

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...