Lady Hagar och Gud via Kerstin Eriksson, 13 november, 2022

 

 

Söndagen den 13 november 2022

Lady Hagar Lär av livet!

Jag är Hagar och jag är väldigt gammal. Jag har levt på jorden i många liv och alla mina erfarenheter är min visdom.

För länge sedan levde jag som någons fru och jag lärde mig hur det var.

Men jag har levt många andra liv också som sagt och fokus kan bli lite: out of line?

Det handlar om: vad tar jag med mig när jag går?

När jag lämnar livet som hustru till en välkänd man och går tillbaka till himlen då kommer det ner till vad?

Det handlar om vad jag lärde mig om kärlek och om medkänsla och om tacksamhet för livet självt.

Livet är inte ett spel eller en utmaning att vinna över någon annan, eller att samla så mycket guld som möjligt.

När vi lämnar för att gå till himlen, går vi tillbaka till vårt eviga hem.

I himlen vet vi! Vi vet att kärlek är den enda energin som är evig. Och vi vet att ingen visdom på jorden kan köpas för pengar.

Ingen himmelsk visdom kan hittas genom att kontrollera andra människor heller. Eller att göra kvinnor lägre i rang för den delen.

Den yttersta sanningen är att män som behöver kontrollera kvinnor inte är män alls. De saknar den där viktiga insikten att kvinnor är, verkligen ÄR.

Kvinnor är små kopior av Moder Jord och är helt avgörande för allt liv.

En man som behöver kontrollera och bemästra en kvinna för att få styrka, eller makt saknar faktiskt en själ. En man som saknar själ kan inte höra den heliga rösten från en kärleksfull Gud eller gudinna.

Ett träd med en rutten gren måste kapas av för att inte skada hela trädet. Trädet är en levande varelse och bara kärlek kan få trädet att överleva. Bara god vård kan få det att leva.

Ibland saknar ett träd vatten och grenar faller av av sig själva för att det är för torrt.

Tro är som vatten, en god tro är vätska som är avgörande för livet självt. Till livet självt måste det finnas balans, alltid en bra balans.

I en relation mellan kvinna och man måste det finnas en god balans och en god tro, annars blir det torka och relationen saknar energi för att fortsätta.

Jorden, vår kära planet är en kvinna med en livmoder, och detta har varit ett hot mot vissa män, särskilt män i religiösa kyrkor. De visste att kvinnor är jordens små livmoder, små graler, som kan bära liv, bära barn.

Vissa män inom religionen vill förtrycka kvinnor, för att få dem att glömma hur viktiga de egentligen är.

Om de säger att Gud har lett dem till detta ljuger de! Gud har aldrig velat förtrycka kvinnor – aldrig! ALDRIG!

Gud är god och vill att det ska vara en bra balans mellan den kvinnliga och manliga energin. Gud har alltid velat detta! Och gör fortfarande!

Ingen ledare för kyrkan eller staten kan hävda att deras egna dåliga gärningar är i Guds namn, eftersom Gud inte alls håller med.

Gud vet hur viktiga kvinnor är för livet, för jorden. Gud har aldrig, aldrig och aldrig velat att någon kvinna ska bli illa behandlad på grund av sitt kön, (inte heller av någon annan anledning förstås.)

Kvinnor är jämställda med män. Gud värderar kvinnor mycket högt eftersom de har speciella gåvor för att hjälpa Moder Jord på sätt som män inte kan. Män ska hjälpa kvinnor i deras arbete med Gaia. Män ska skydda kvinnor som hjälper Moder Jord och hjälper livet på jorden.

Så i detta brev idag är jag Hagar och även Gud som gör ett uttalande!

Sexet, könet är heligt, både kvinnor och män är lika viktiga, och ingen ska behandlas mindre eller behandlas som viktigare heller.

Det som allt handlar om är vad du gör! Oavsett vilket kön du har!

Hur du väljer att behandla andra varelser, oavsett om det är en människa eller en annan varelse, som en hund, katt, gris, häst, myra eller en val eller en växt eller ett träd eller vad som helst som lever på jorden.

Gud ser inte ditt kön först. Gud känner dig förstås, men ser inte din kropp först, nej, först ser Gud din tacksamhet, Gud känner dina avsikter och om de kommer från ditt hjärta, om de kommer från ditt goda hjärta – eller inte.

Du är ett kärl. Du håller dina avsikter som i en liten kopp.

Detta är vad Gud är mest intresserad av och ser först.

Gud känner dina avsikter, och din tro, ditt hopp och din kärlek är en färgstark målning för Gud att studera och för Gud att vägleda dig genom.

Ge dig själv en personlig fristad och fundera över vad som gör dig verkligen lycklig i ditt goda hjärta,

Ge dig själv en meditation varje dag, samt en bön i soluppgången för att så fröna för dagen.

Ta dig tid för dig själv att drömma och fantisera om vad som är ditt högsta och viktigaste hopp för framtiden. Och varför ska du göra detta?

Det här är så viktigt! Att du tar din egen tid! Ta dig tid att känna ditt hjärtas glädje och låt din kreativitet flöda in i den heliga helgedomen i din inre trädgård, för det är hur du manifesterar dig, det är hur du förvandlar dina drömmar till din egen verklighet, ditt eget rike.

Du kan drömma, fantisera, meditera, be en bön, oavsett vilket kön du har!

Följ ditt hjärta och tro på dina drömmar och börja skapa den nya kärleksfulla vackra verkligheten på jorden!

Vi älskar dig

Hagar och Gud

Du gillar kanske också...