De Nya Människorna via Sophia Love, 15 november 2022

 

De Nya Människorna | Sophia Love

av Sophia Love, 15 november 2022, via e-post

 

Det är denna.

Det finns saker som är planerade att hända som ni måste vara medvetna om. Dessa saker kommer att infiltrera era regelbundna schemalagda aktiviteter och bli dominerande i era sinnen.

Det kommer att bli en stor sinnesförändring, eftersom era tankar regelbundet blir upptagna av större och livsförändrande skiften.

Ni är inte vana vid att gå igenom era dagar på det här sättet, och det kommer att bli en anpassning.

Ni är på väg att uppleva intensiteten av globala förändringar under er livstid. Detta är inget ni bevittnar på avstånd.
Det här är något ni är med och skapar
Beroende på din nivå av deltagande kommer det att uppta ditt medvetna sinne.

Skiftet då, som det talas om här, är från en deltidshobby med fokus på Uppstigning – till heltidsengagemang.

Du kommer inte bara att få veta sanningen om vad som pågår och dess inverkan på ditt dagliga liv, utan, tillsammans med ett minne om ditt syfte och din sanning, kommer du också omedelbart att förstå din roll.

Ditt liv är på väg att kännas mycket mer engagerat än det gör nu. En dag kommer du att se tillbaka på den här tiden och säga, ”Det var då det roliga började.”

För ni är var och en här med ett uppdrag, och era liv har ägt rum som förberedelse för det uppdraget. Utan medveten medvetenhet om detaljer har ni placerat er på exakta platser med rätt personer för att ni ska bli framgångsrika. En del av er visste alltid sanningen, och en del av er verkade utifrån den kunskapen.

Ni har både talanger och erfarenhet för att genomföra en framgångsrik överföring för och med de boende på planeten jorden.

Förändringen kommer att vara av massiva proportioner. Jordens invånare är inte vana vid att överväga hur deras handlingar påverkar befolkningen i större skala. Detta är den sortens tänkande som kommer att läggas på dem.

När sanningen väl kommer fram kommer det att vara uppenbart att allt har varit en lögn och hela samhället har adjungerats för att generera underkastelse, lydnad, slaveri och med ett ord – RÄDSLA. Detta är inte egenskaper hos ett sunt samhälle utan ett sjukt.

Jordens samhälle har manipulerats för att bli och förbli sjukt och självbelåtet. De institutioner som har inrättats ”förment” till er fördel, såsom medicinska och utbildningsmässiga, gör faktiskt precis tvärtom. De är inriktade på beroende snarare än oberoende, sjukdom snarare än vitalitet och följsamhet snarare än intelligens.

Vad ni kommer att lära er, och snabbt nu, är att ni föddes med förmågan till briljans och glädje. Dessa saker har slagits till matthet genom upprepning, konkurrens, slaveri och skuldsättning.

När djupet av jordens kapning sjunker in, och ditt syfte återigen aktiveras, kommer ditt liv att förändras drastiskt. Ditt sinne kommer aldrig att bli uttråkat eller matt. Istället kommer du att använda den oanvända delen av din hjärna för att överväga möjliga lösningar och uppfinna nya alternativ.

På alla områden behövs detta – mat, handel, transporter, medicin, mental hälsa, ekonomi, byggande, tro, utbildning, barnomsorg, etc. Detta är en ofullständig lista som bara skrapar på ytan av vad som kommer att förändras.

Hela ert samhälle kommer att förvandlas medan ni lever i det, och processen kommer att ta decennier att slutföra.

Ni är de Nya Människorna, och ni är här för att börja processen nu. Det kommer inte att vara betungande, utan glädjefullt. Kapaciteten du har är okänd för dig, och när du väl kommer åt den kommer du att uppleva lätthet och tillfredsställelse i att använda dina förmågor. Ni har kommit för att förändra världen och tiden att börja är över er.

Ni är här för en sådan upplevelse. Det kommer att vara värt varje steg som tas.

Det är allt.

Tack

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...