Lady Nada via Christine Meleriesse Hayden, 19 februari 2017

Lady Nada via Christine Meleriesse Hayden

19 februari 2017

Hälsningar Mina Käraste Invigda,

Det är en glädje för mig att visa upp min essens inför var och en av er i denna stund. Jag förstår fallgroparna på vägen till att bli mästare och hur utmanande det kan vara att gå ut i världen av självets rena ärlighet.

Denna process är absolut nödvändig för att ni ska uppnå hållbara resultat. Det är ytterst viktigt att gå genom perioderna av mörker som kan ske för er så att ni kan hitta kraften i ert känslomässiga själv, för att vara helt i linje med vad ert Högre Själv säger att ni ska vara.

Det kan vara ett utmanande koncept – att lyssna till ert Högre Själv, känna essensen som är ni, vilket kan vara så vackert och lugnande, men sedan integrera dessa energier inom er emotionella kropp så att den bli helad.

Det finns inget annat sätt att gå genom detta steg av er acceleration. Ni kan inte gå förbi det; ni kan inte tänka att om ni uppnår ett högre medvetande kommer det att svepa bort det som ligger inom ert undermedvetna. Det kommer att hjälpa till att bryta sönder det, men att ni är ert fysiska själv inom det högre självet som måste ta initiativet att förändra ert förflutna, hela det, acceptera det för vad det var och se vem ni blivit i det nuvarande tillståndet i er utveckling.

Jag är här för att hjälpa er inse att lugnet och kärleken jag ger er, kan vara er att hålla inom ert hjärta, så att det inte är jag som gör förändringen utan verkligen Ni som skapar rörelsen i den transformationen.

Överlämna vad ni inte tycker om, lämna det till ljuset så att det kan helas för evigt och aldrig återvända till samma tillstånd av medvetande som det visade sig självt i, för er. Låt dessa stunder av ert förflutna vara något avlägset som flyter förbi så att det inte längre besvärar er.

Jag ger er den Rubin Röda-Gyllene Flamman in i ert Solar Plexus för att hjälpa er inse potentialen som ni är. Se på delarna som inte passar in med den essensen och låt det bli avslöjat. Arbeta sedan med det i ert undermedvetna sinne.

Var Förändringen som ni Önskar Att Vara.

Det är mitt Nöje att Visa mitt Ljus inför er i denna stund, Jag Är Lady Nada.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...