Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 20:e februari, 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 20:e februari 2017

 

Ja, nu är vi här igen mina vänner. Tiden flyger iväg. Det blev mycket påtaglig för mig, när något som hände igår, verkade ha skett för två veckor sedan! Tiden känns väldigt skev.

Välkommen du också, kan vi ge dig några tröstande ord?

Ja verkligen. Det skulle sitta fint. (Har just betalat en massa pengar för 100 exemplar av A NEW DAWN som trycks, och omslagets design är ännu inte klart. Lång historia!) Så, mitt humör har varit lite “off” minst sagt. Det stod i min agenda att jag skulle kanalisera idag, men jag är ganska upptagen just nu.

Vi är fullt medvetna om du jobbar på att ändra din attityd, och verkligen ditt humör angående ärendet, och vi berömmer dig för det. Märker du hur långt du har kommit med att inte låta “någonting” förstöra din Vibration?

Nå … det tog en stund!

Hur länge?

Tio minuter.

Och framöver blir det ingen tidsfördröjning alls … du kommer att förbättra din … attityd/ ditt tankemönster … så mycket att du OMGÅENDE kan gå till utrymmet med tankar som “det spelar ingen roll”.

Japp. Det skulle hjälpa mig. När alla dessa irriterande saker händer, då tänker jag … “när jag inte finns på Planeten längre … kommer det att spela någon roll då?” Och svaret är alltid “NEJ!” Innan vi kommer till uppföljningen från den sista kanaliseringen, skulle vi kunna ha ett litet prat om energierna som förekommer just nu? Jag tänker … så LÅNGT IFRÅN BRYSSELKÅL det bara går! Jag var så utmattad efter den här veckan med alla Hjärtans Dag, från middagstid och framåt, att jag knappt kunde få upp mina ögon … jag var helt slutkörd!

De energier som kommer in och absorberas, har den starkaste “beslutsamheten”(?). Vissa känner det mer än andra. Men också samtidigt, med en känsla av “Utanför Planeten”, som du skulle säga … Allas vibrationshastighet ökar dramatiskt.

SÅ DENNA OBEHAGLIGA KÄNSLA, ÄR FAKTISKT FÖR DET HÖGSTA GODA.

När kommer det att avta?

Tja, den här högre energin kommer att fortsätta … ALLTID! Det kommer alltid att finnas ett ökat flöde av energi, eftersom vibrationen stiger. För i sitt stigande … kommer det ännu högre energi … om du förstår vad vi menar?

Det gör jag.

Det innebär inte att du ska behöva känna dig “Utanför Planeten” under resten av ditt liv.

Pust!

Din kropp kommer att anpassa sig av sig själv och justeras … under varje steg på vägen. Vi kan också tillägga, att när någon känner sig “knockad” på det här sättet … är det också en hel del “nedladdning” och “uppladdning” som pågår.

Förklara skillnaden, när det handlar om oss människor, i motsats till datorer?

Vid nedladdning tar DU emot information … Vid uppladdning är det VI som tar emot från DIG.

OK … Jag antar att det passar bra in i mitt sista stycke av förra veckans kanalisering, om min vän som vaknade upp med två lila stickmärken på sin arm, och ni sa att det faktiskt var en överenskommen del av experimentet som “vi är en del av”… för vissa människor hjälper till på det här sättet, så att ni kan övervaka hur vi mår? Men, det är min tolkning.

Och det är helt rätt. Du förstår, Blossom … kroppen är i en ständig expansion till en Ljusare form av sig själv, och det finns “ett Team” av arbetare, som genom ett val har ansvaret för att se till att allt går smidigt … generellt, beträffande detta.

Det finns otaliga team, som övervakar otaliga saker hos MÄNNISKAN … och inom dessa otaliga team, det finns otaliga underställda team etc. Ni … den MÄNSKLIGA RASEN är så viktig för ALLA.

Varför?

På grund av era möjligheter att kunna VARA människor. Detta experiment är “ett av de största” som har genomförts … och vi har ingen tanke på att det just nu ska upphöra … allt går bara vidare och upp i en Högre kategori av sig självt.

Det har förekommit, kan vi tillägga, andra experiment som inte varit så framgångsrika, och de avslutades. Men håll i minnet, att varje “Ljussjäl” naturligtvis gick med på att delta, i varje experiment. Inga beslut tas mot någons vilja.

Så, vad betyder då dessa märken? Andra har skrivit hit för att berätta, att de också har, men av annat slag. En själ hade former av pyramider nedanför bröstet.

Det är ett “avtryck” som finns kvar, från de verktyg som använts. Men, ska vi berätta något annat? Hos många frivilliga kan vi … täppa igen/heala … “avtrycken” omgående, för det finns ingen anledning till att de ska … finnas kvar/synas. Men för vissa, är de till hjälp under deras Jordresa, om dessa märken lämnas synliga under ett litet tag … av individuella skäl för kunskapen och växandet.

Vi säger med bestämdhet … att “Vår Sort” … ALDRIG… ALDRIG HAR … OCH ALDRIG KOMMER ATT påverka någons fysiska tillstånd på ett sätt som … skulle/skulle kunna … skada den fysiska kroppen eller det känslomässiga mentala tillståndet.

Denna typ av “övertalning” för att få en väg in i en själs psyke … INGÅR INTE I “VÅRT EXPERIMENT”.

Vi skulle inte ens överväga sådana grymheter som “Er Sort” använder, när det gäller “kidnappningar” etc.

Återigen ber vi dig att “undersöka det”. Inte via internet … du hittar inte mycket sanning om det här ämnet där. Utan “undersök det” genom ditt hjärta. Låt ditt KUNNANDE tillåta SANNINGEN så att det känns “vettigt” för dig.

Vi ber dig att göra det, så att du förstår, att vi VÄLJER att inte ägna oss åt sådant som handlar om att … “ta till övertalning/genom övertalning” … vi kan hålla dig försäkrad om det Blossom, och vi går heller inte in på frågor angående någons beteende som “vissa” kan finna alltför påträngande. Vi vet att du förstår, och vi lämnar det vid det.

Ok. Men ändå, kan ni berätta mer om det NI gör? Jag menar, till att börja med … när ni för register “över hur vi mår” via “utvalda själar”… reser dessa själar någonstans? Upp till era skepp, till exempel?

Det behövs inte. Det skulle kräva mer ansträngning än det är värt. Detta kan vara ganska svårt att förklara med ord. Fast telepatiskt, kan det sägas med en bild … eftersom i den bilden … allt som skulle behöva sägas … är istället … helt enkelt igenkänt.

Ok. Låt oss prova med ord. Jag kommer bara att förklara att jag blir visad en bild av “Ljusvarelser”, säg tre, kanske fyra, som står runt någons säng. Bilden är vacker och det finns en underbar glödande “dimma”, som om bilden uppslukas i detta Ljus. Fast utanför den … är allt normalt.

Och vi tar över därifrån, om vi får? Du visas det här, eftersom vi arbetar med själen på en annan nivå. Inom en annan dimension … genom en annan dimension. För att, så att säga, “scenen, bilden” vi presenterar, är “isolerad” just då ute i rymden, borta från den “verkliga världen”. Så även om vi kontrollerar …

Jag måste avbryta … VAD kontrollerar ni?

Det är inte blodkroppar eller artärer eller saker som är av fysisk natur, Blossom. Vi kontrollerar Ljusenergin. Vi kontrollerar nivåerna av hur mycket Ljusenergi som cirkulerar i den fysiska kroppen. För …

Så där, jag kan känna det!

Ni är alla LJUSKROPPAR i grunden … men som bor i människans kött … de mänskliga kropparna. Ändå finns era Ljuskroppar kvar. För att förklara, betrakta det som om era Ljuskroppar “hoppade in” i en fysisk form under en tid.

När era människor lämnar Jordens atmosfär, bär de rymddräkter. Så, låt oss säga … när din Ljuskropp lämnar andra riken … för att kunna fungera i det Jordiska experiment … behöver du en Jorddräkt!

Vi registrerar också, eftersom de energier som kommer in är så mycket starkare och Ljusare … hur de påverkar era Jordkroppar. För aldrig tidigare har mänskligheten rört sig framåt på detta sätt, och det är viktigt, faktiskt en viktig del av experimentet, att övervaka allt som kommer fram.

Och hur mår vi?

Rent allmänt … så anpassar sig Jordkropparna mycket bra, som vi hoppades att de skulle. Det finns så mycket involverat i det vi talar om.

Jag kan känna att ni sänder in tusen tankar i mitt huvud.

Rätt. För det finns en fri vilja. Vissa kommer att välja att “frigöra sig från” sina kostymer och “gå över” till andra riken, det som ni “normalt” kallar för Döden.

Andra emellertid … många, många upprymda själar är glada över att vara här, för att uppleva detta experiment och faktiskt bara låta sina kroppar “förändras” … och “anpassas” … till de energier som kommer in … så att deras SANNA LJUSKROPP KAN LYSA igenom dräkten … i brist på bättre sätt av uttryck.

Då Högre Energi av själv kan sammansmälta och bli Ett med Högre Energier, som nu kan strömma in … gör att Jordkroppen BLIR LJUSARE. Kan vi säga att den kommer att SKIFTA till en LJUSARE MODELL?

Fortsätt … Jag hänger med.

Därför måste vi hålla ”koll” på alla dessa förändringar. Vi kommer också naturligtvis, att ha med i beräkningen … att alla är olika och … agerar/reagerar … på sitt eget speciella sätt.

Så bara för att klargöra … NI kommer hit … ingen – inte någon behöver ta sig till era trakter?

Rätt. Det behövs inte.

Vi läser dina tankar och vi ler. Nej Blossom, vi testar inga verktyg/redskap!

Jag menade inte på det sättet! Utan, det jag tänker är vad ni egentligen använder för apparater?

Det är inspelningsapparatur/mätinstrument. Fast vi förstår din fråga. De tränger INTE igenom huden eller så som man kan föreställa sig att en nål exempelvis gör. “Instrumentet” placeras på huden … det är allt, och all information absorberas enkelt genom det här sättet.

Olika instrument kommer att efterlämna olika avtryck. (Om märket behövs) Om vi säger så här, själen kan vid en speciell nivå av sig själv, ha bett om att avtrycket ska finnas kvar, för igenkänning … kanske för en annan nivå av själv … av olika skäl.

När någon haft “besök av OSS” … kommer den att vakna på morgonen och känna sig utsövd och ÄLSKAD

De som “känner” motsatsen … besöktes inte av oss. Vi vill gå så långt som att säga … “Deras sinnen” besöktes, eller snarare reste någonstans … eller rövades bort “någon annanstans”.

Och jag känner inte för att “sondera” ytterligare i frågan. Fast, jag måste säga … det hela är mycket intressant och mycket lugnande för många, det är jag säker på. Kanske vi kan fortsätta med det här nästa gång? Er Kärleksvibration kom igenom i dag, och har verkligen lyft upp mig dit där jag hör hemma! Tack mina vänner.

Tack själv, Blossom Goodchild.

Det där får mig alltid att skratta och … ni tar ett djupt andetag, när ni använder mitt fullständiga namn … jag vet inte varför.

Det är på grund av Energin, då vi säger ditt fullständiga namn.

Jag har hört “Blossom Goodchild” sägas många gånger … men det KÄNNS annorlunda när det “kommer genom” er.

Vibrationell Energi/frekvens … varken mer eller mindre … plus en sked full med intentioner!

Älskar er … Stort tack.

Gör varje dag till en lycklig mänsklig DAG!

http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Vänligen anropa “We are Game Changers” när andan faller på … för att hålla energin så hög som möjligt.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Länken för att kunna få tillgång till alla mina YouTubes är http://http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

You may also like...