Lady Nada via Susan Sammarco, 1 november

Unknown2

Lady Nada

1 November 2015

Kanal: Susan Sammarco

 

 

Jag är Lady Nada. Jag har varit med den här gruppen många gånger under de senaste två åren, och det är bra att ha möjligheten att få mer räckvidd ut i världen.

Alla av er, alla ni är här nu som lärare. Alla ni som hade en konversation i rummet innan denna händelse började den här gången, har stora samtalsämnen att diskutera om fastsättning, vad som håller er.

Det jag vill dela med er idag är utav Kärlek. Det finns många som säljer sina talanger, säljer sina böcker, säljer sitt arbete för att hjälpa människor att stiga upp. Vi skrattar lite åt detta, för det är en naturlig process. De av er som har lyssnat på orden som har kommit igenom, alla av dessa som har talat de senaste två åren om Forntida Uppvaknanden, har hört detta. De av er som lyssnar på Ihåliga Jorden (Hollow Earth), och hört broder Zorra vet detta. Det är inte nödvändigt att gå och lyssna på andra lärare.

Vi är inte rädda för det, men det är värt bedömning. Avgörande: genljuder ni med deras information? Det är inte nödvändigt att spendera hundratals dollar för att vara säker på att ni stiger upp. Det här är en process.

Processen vi har diskuterat är en naturlig process. Även fast de av er som har känt olika symtom på att uppstigingen ökar, har det rört sig igenom er kropp. De kommer till olika delar av er kropp, som kan bli påverkade. Det är en naturlig process. När den här planeten rör sig genom delar av Universum, ändras allt på henne. Allting på henne, de levande varelserna förändras. Ja vi har delat med oss, att det finns de som ligger före i processen i Ljusarbetarnas samhälle. Det finns de som är i mitten av processen, vilka kanske just har vaknat och det finns de som släpar efter. Men det är en naturlig process.

Om er kropp behöver mer mat – lyssna. Behöver er kropp mindre mat – lyssna. Vi har sagt de gånger vi har talat genom denna Susan, ät vad din kropp ber om. Lyssna. Döm inte. Bli inte fast. För de som är Ljusarbetar-fiber, ni blir ledda, ni vägleds. Lyssna.

Den här tiden liknar inte någonting tidigare. Det finns så många här för att hjälpa er och som älskar er. Det finns så många här som går bredvid er. Ni gör, som min Komplement Sananda sa, ha nya drömmar, ha nya uttryck, se nya färger och hör nya ljud. Allt detta är en process. Det är naturligt. Och då den här resan fortsätter, kommer ni att finna er själva antecknade som lärare. Ni kommer att finna er själva anmälda som stöd-kompisar. Ni kommer att hitta er själva inskrivna som assistenter. Kom alltid ihåg att detta är en process. Det är naturligt och att allting på denna planet som är i 3-D kroppens existens, går igenom det.

Det var ett samtal före mötet en trappa upp, om alla bilder som kommer genom YouTube, om egendomliga djurvänner och beskyddare. Lejonet ligger ner med lammet. Det här som händer är en del av processen. Ta in glädje varje dag. Var i tacksamhet …

Var i tacksamhet!

Varje dag finns möjligheten att tjäna, för dem som håller sitt utrymme av Ljuset tydligt. Varje dag har ni möjligheter. Ta dem. Ta dem för att meditera och att föda era tros-system in i massmedvetandet. Ta er tid varje dag, för att nå ut till en annan längs dagen när ni är ute i världen, och var i tacksamhet. Så mycket som möjligt var i tacksamhet, om det som ni verkar se ute på världsarenan, för det är inte verkligt. Det är inte vad som händer.

De av er som har tillbringat tid, jag kommer inte att gå igenom en biografi för tillfället, men jag har mina händer i många grytor och jag vill säga er, att allting är exakt där det behöver vara. Var i tacksamhet. När ni för fram den här Nya Världen från att tro, från att föda, från att föda andra, kan ni vara i tacksamhet.

Detta är mitt budskap i dag. Sananda och jag är så tacksamma för möjligheten att tjäna er alla på sätt som bara kommer att noteras fullt, när vi går hand i hand och delar kärlek i tacksamhet. Ha en underbar dag, och underbar vecka, en underbar Ny Värld. Välsignelser.

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...