Sananda via James McConnell, 1 November

Jesus Sananda

Lord Sananda

Nov 1, 2015

Channel: James McConnell

 

Detta är Sananda. Alltid underbart att vara här med er. För att få möjlighet att dela, för att få möjlighet att ge meddelanden, lägliga meddelanden. Det viktigaste är att dessa meddelanden, kommer igenom, genom många olika källor om det är jag själv eller broder Ashtar eller älskade Ärkeängeln Mikael eller vem som än kan komma genom de många olika källor som vi använder vid denna tid, de är alla viktiga meddelanden. De är alla i rätt tid och meningsfulla särskilt till dem, som gensvarar eller responderar på dessa. Alla responderar naturligtvis inte. Vi når en procent av befolkningen och det vet vi. Fler och fler har, som du skulle säga, kommit ombord och blir medvetna om dessa meddelanden, blir väckta. Den processen pågår nu, detta uppvaknande. Detta uppvaknande sker i många olika vågor genom många olika processer.

Men idag är jag här för att dela med er alla ett meddelande som nyligen har kommit ut från mig själv, genom en annan källa, men det är viktigt och också ett mycket lägligt budskap. För vad händer nu?

Det finns många människor i hela världen som är i en uppvaknande fas och det finns många som fortfarande sover. Men det finns de som skulle anses vara Kabalen, de som du kallar de mörka eller många kallar de mörka. Vi gillar inte nödvändigtvis den terminologin, så vi kommer bara använda ordet ”Kabal” här. De har haft sin väg under en mycket lång tid. Som ni vet närmar sig deras sätt sitt slut och de vet det också. De har gjort allt de kan för att försena förändringar och förlänga sin särskilda livsstil, som de har skapat här.

Men för dem närmar sig den livsstilen sitt slut. Nu är det dags för dem att avsäga sig sin makt. Nu kanske du säger, ”Hur kan detta vara möjligt? De har suttit vid makten under en mycket lång tid.” Det är sant att de har haft makten under lång tid, men det finns många krafter, som arbetet för att avsluta deras makt och få så många som möjligt av dem in i ljuset. Och det händer nu.

Många kommer in i ljuset. Många vänder. Det finns fortfarande en hel del, som inte är det. Vi har tålmodigt väntat på processen att de själva skulle föra fram vad man skulle kalla … ett ögonblick … vi är bortkopplade på något sätt. Vi måste återupprätta kontakten.

Det är en process som pågår och denna process är en kontinuerlig rörelse av medvetande. Denna särskilda kabal kommer till en punkt där de börjar förstå att de måste avstå från sitt grepp om mänskligheten. Det händer nu mer och mer.

Men nu är det dags att börja avslöja allt detta. Det är dags för offentliggörande. Vi har väntat på att de själva skulle göra avslöjandet, men det har inte inträffat. Så nu tar vi vad man kan kalla ”tjuren vid hornen” och går vidare med utlämnandet. Vi går vidare med att visa oss. Nej, inte mitt skepp det Nya Jerusalem det är ännu inte säkert, även om det visas i himlen. Du kan se det om du vet vad du letar efter. Men de många farkoster som finns där ute kommer att börja visa sig för det är bestämt att det är dags nu.

Vi kan inte längre vänta på dem som skulle lämna meddelandet, era ledare, era världsledare som skulle göra detta tillkännagivande. För de har visat att de inte vill göra det, att de inte är redo att göra det. Men när vi gör oss mer kända över hela planeten genom fler och fler och fler observationer – vi har redan gjort detta, men nu kommer det att öka exponentiellt. Det kommer att finnas så många observationer som makthavarna inte längre kommer att kunna säga ”det är ballonger” eller det är ”anomalier” av någon typ eller ”det är en molnstruktur” som du ser, eller vad det nu kan vara att de kommer fram till … gas från träsk har vi också hört!

Det kommer inte längre att vara möjligt när inte bara hundratals utan tusentals och till och med miljoner personer kommer att börja bevittna dessa händelser som händer i himlen. Så verkligen ”håll ögonen på himlen”. Det har sagts många gånger tidigare och är nu mer sant än någonsin. Titta upp på himlen och du kommer att bli förvånad över vad som kommer att visa sig. Som ni vet har slöjan försvagats och försvagats tills den helt försvinner. När den är helt borta kommer det inte att finnas något som hindra er att se sanningen, veta sanningen. Och visst är det så, som sades för länge sedan och upprepats många gånger, sanningen ska göra er fria! Sanningen kommer mina vänner, mina bröder och systrar. Den finns överallt omkring oss. Den kan inte hållas tillbaka mycket längre och kommer inte att hållas tillbaka mycket längre.

Vi vet att många av er är desillusionerade och frustrerade och undrar när allt detta kommer att förändras. Och vi har sagt många gånger, förändringar sker redan. De händer inom er och ni skapar de förändringar, som kommer att ske utanför er. Först måste det vara inom: Så inom, så utanför. Det är vad som händer. Ni har alla förändrats. Ni går alla igenom en förändring av medvetandet som rör sig mot högre vibrationer. Och när ni flyttar in i de högre vibrationerna blir ni medvetna om så mycket mer, så mycket mer som är bortom jorden, utöver händelser här i den tredimensionella illusionen. Ni blir medveten om många nya perspektiv. Och ja, det kommer att finnas nya färger och nya ljud och nya saker som avslöjar sig för er.

Jorden vaknar upp! Jorden vaknar på grund av ert uppvaknande. Ni är de som har skapat detta. Ja, ni är de som har skapat allt här. Och ni är de som ni har väntat på. Inte oss här i luftrummet i våra farkoster. Inte de som är i Inre Jorden. Ja, vi är alla här för att hjälpa, vi är alla här för att guida, men vi kan bara göra det med er hjälp, med att säga ”det är dags nu.”

Många av er har sagt ”kom gärna och var med oss. Hjälp oss ut ur detta gungfly, som har skapats här.” Vi har hört att ni har kallat och vi svarar nu på er kallelse. Ju mer och mer som ni börjar tro, ju mer kommer ni att se. Kasta bort gamla tänkesätt, det gamla paradigmet som ”när jag ser det tror jag det.”

Vi vill att detta budskap går ut i världen: Att tro är att se. Och ju mer ni gör det, desto mer kommer alla att börja göra det, ni kommer själva att skapa världen som ni har drömt om.

Nu är det dags, mina bröder och systrar. Nu är det dags att nå ut till era bröder och systrar och hjälpa dem att förstå allt som händer eller kommer att börja hända. Vi kommer att visa oss mer och mer. Ni kan räkna med det.

Processen går mot sitt slut. Experimentet här på jorden närmar sig sitt slut och ni är nu redo för en ny början. Det är en början efter gryningen.

 

Du gillar kanske också...