Lucia via Ann Dahlberg, 12 december 2019

Lucia via Ann Dahlberg, 12 december 2019

 

Jag är Lucia, jag kommer idag igen för att påminna er om ljusets högtid. Ljusets högtid innefattar mer än legenden om mig. Ljusets högtid ska påminna er om ljuset i er själ. Ljuset som lyser igenom allt mörker och visar er var ni hör hemma. Vägen i mörkret går hela tiden uppåt, strävan är och förblir att åter nå till ljuset.

Ljusets världar är större och längre än mörkrets som bara är en liten del av kosmos. Ni tillhör ljuset och ni återvänder till ljuset. Det knakar av födslovärkar på Jorden idag, för tiden är kommen för Jorden att gå in i en ny epok av ljus och kärlek. Det gäller även för mänskligheten, ljuset har börjat att bestråla mänskligheten på en djupare nivå, som väcker upp dem till en ny nivå av medvetenhet. Det är det som händer i er värld idag. Ni väcks upp ur er puppa sömn för att förvandlas till vackra kreativa fjärilar som skänker glädje och skönhet till er värld.

Känn ljuset som lyser runt om er idag. Tag tacksamt emot det och var villiga att följa det. Det leder er till den väg som redan finns utstakad för er sedan urminnes tider. En väg som bara är din och som leder dig och dina medmänniskor hem, hem till kärleken, glädjen, friden och harmonin.

Är ni inte lite trötta nu på alla bekymmer och allt elände som ni har gått igenom? Längtar ni inte efter ljuset och att återigen få vila er trötta själ? Längtar ni inte efter det ljusa sinnet som kan glädja den minsta myra och där nya problem ej står att finna. Det sinne som bara ser möjligheter, kärlek och glädje överallt dit den vänder sin blick. Ett nytt seende har då fötts och stegen känns lätta och hoppfulla. Det är ljusets gåva till er om ni öppnar upp ert hjärta för att släppa in det. Tänk er att ni öppnar upp porten så att ljuset kan stråla in och tända upp er egen ljusa låga, som allltid brunnit i er fast det emellanåt har varit kraftigt försvagad. Nu är det dags att åter tända fyr på lågan så att det får ett starkt sken av ljus och kärlek.

Tiden är inne för ljusets återvändo till Jorden och till er kära mänsklighet. Ju mer medvetna ni är om vilken process ni är inne i, desto lättare blir processen. Det är när man är villig att följa med ljusvågen som en lättare resa kan börja. Vi har alla haft ett visst motstånd mot att förändras, men det har inte hjälpt så mycket, för förändringen har kommit ändå, på ett kanske tuffare vis än om du hade följt de tecken som livet visade dig. Med en större insikt och förståelse för dig själv och din egen utveckling, så vinner du på att vara öppen och tillåtande, inför det nya som sker i era liv. Kan ni på något plan förstå att det här är rätt väg att gå, så ge det en chans. Innerst inne så vet ni vad som är rätt för er, det är ofta rädslan som sätter stopp för er egen utveckling. Men var inte oroliga nya chanser kommer … nya möjligheter dukas upp på vägen. Ni vet när det är dags att handla. Ni vet och känner när ni ska gå en annan väg. Det är nu som ljuset kan hjälpa er med tillit och kärlek. Glädjen över att ha lyckats överkomma en svårighet och lyckan över att ha blivit en betydligt visare och klokare människa, kan väga upp alla svårigheter som vi går igenom.

Ni går framåt kära människor på Jorden. Ljuset leder vägen och kärleken är nyckeln till er nya framtid av glädje och frid.

Jag skickar Er all min kärlek

Lucia

Du gillar kanske också...