Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,11 december 2019

 

Det Arkturiska Rådet den 11 december 2019

 

VÄRLDSEKONOMIN

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni har väntat länge på att se stora förändringar på arenan för er världsekonomi och ekonomierna i de stora industrialiserade länderna i världen. Förändringarna i valutavärdet och den ekonomiska strukturen i de stora länderna i världen har varit föremål för betydande debatt. Det finns nu en förståelse för att jämföra spelplanen, så att säga, skulle vara bra för alla. Det är dags att de som har blivit berövade sina medborgerliga rättigheter och inte fått samma möjligheter som de privilegierade, får sin del.

Nu är den stora frågan hur detta ska kunna ske och svaret ligger inom er. Ni är en individ och som individ har ni förmågan att hjälpa till att skapa ekonomier som fungerar för alla. Ni har förmågan att se varje person som förtjänar att ha sina grundläggande behov uppfyllda. Ni har förmågan att skapa den världen och om ni är en av de som inte har det är det dags för er att känna ert värde.

Det är dags för er att acceptera ert värde och ta emot. Öppna er så att ni kan ta emot. Känn överflöds vibrationen som flödar genom er så att ni kan vara katalysatorn för en stor förändring i hur världen fungerar ekonomiskt. Om tillräckligt många av er gör detta kommer ni att skapa den förändringen.

Vänta inte på att andra fixar systemet. Vänta inte på att någonting annat kommer innan ni skapar den verklighet ni vill uppleva. Det handlar inte om att spela samma gamla spel och vara en av vinnarna. Det handlar om att erkänna att spelet har riggats och skapa ett fullständigt nytt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...