Meddelande från Översjälen av det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 9 april 2019

Meddelande från Översjälen av det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 9 april 2019

 

 

Det Plejadiska Kollektivets Översjäl 2019/04/09

Hälsningar vänner, vi är Översjälen av det Plejadiska Kollektivet. Mänskligheten, vi ser er som våra älskade vänner och vår familj, vilka nu är beredda att påbörja återresan hem, efter lång tid utomlands. För ni är våra vänner och vår familj.

Vi har sått många världar. Vi har åtskilliga kolonier, världar där vårt medvetande har expanderat, gått rakt in och skapat. Gaia skulle vara den ursprungliga, perfekta ädelstenen, och meningen var att hon skulle vara mittpunkten i detta universum, och visa upp sin extrema skönhet, med ett hjärta fullt av kärlek och uppoffring. Gaia är, i vårt tycke, kanske den modigaste av krigare, eftersom hon tillåter så mycket att uppstå på sig, och ändå har hon hållit sitt ljus, och hon höll sitt beslut att stiga upp, att växa, för att bli den sanna inre skönhet hon är. Ni förstår, Gaias inre vetande om att hon var mycket mer än hon i sin uppoffring verkade, är ett utmärkt exempel för er nyfödda Nova Gaianer, i denna bräckliga tid av uppstigning. Ni är precis i början av att inse vilka ni är, och ändå har ni alltid varit sådana. Ni har alltid varit Guds dyrbara barn, utandningen från Källas Skapare. Era kroppar lyser med gudomliga kodningar, av det mest ursprungliga och kraftfulla system med en datorliknande effektivitet, fast ännu bättre. Ni är gudomliga. Ni är fantastiska, verkligen. Tiden med nedsatt medvetenhet och skräp-DNA finns inte längre. NEJ. Ni ska återigen vara de mänskliga änglarna, som tar hand om Gaia i all sin skönhet.

Ta hand om Gaia, för när ni gör det kommer ni att inse att ni ska bry er om er själva. Ni är förbundna, länkade, förenade, en. Då Gaia stiger upp, så gör ni det också, om det är ert öde, ert fria val. Många väljer att inte ta del av denna underbara möjlighet, utan föredrar att fortsätta sitt samspel med mörkret. Vi avråder naturligtvis från det. Det är de girigas, de vilsnas väg, vägen som orsakar förstörelse hos dem själva och andra. De transmuteras och tas bort. De teleporteras till en annan värld, som förberetts speciellt för deras fortsatta experimenterande i mörkret. Men vi ser faktiskt inte att detta förekommer hos så många som det förutspåddes. Den fria viljan kan fortfarande ändra spelets regler. Hjärtan rörs, förändras, snabbas upp av Moderns Ljus av Allt, som finns inom Faderns Ljus av Allt. VI ser det. VI känner hur denna förändring genljuder i hela kosmos. Känner ni det, mänskliga vänner? Känner ni dessa förändringar, dessa stickningar i hårbotten som sedan spränger sig ner till era fötter? Känner ni att vår kärlek väller in i er, och att ni får en liten gudomlig uppgradering medan ni läser? Ja? Bra. Vi hoppas det, för det är vår avsikt. Vår avsikt är att heala, att vårda, ge kärlek, ge ljus, när ni kontaktar oss för att få hjälp.

Vi når ut till er från olika riken av våra intergalaktiska kolonier, för vi vill att ni ska känna hur expansivt detta projekt är. VI är kraftfulla. Ni är kraftfulla. Rymden är kraftfullare än det mänskliga sinnet kan förstå, och det påverkar i sanning också oss. För Källan skapar med förtjusning, med glädje, hänförelse, salighet, hänryckning. Världar efter världar, riken genom tiderna. Universum är verkligen oändligt. Vi berättar det här eftersom vi vill att ni ska inse att ni aldrig kan bli uttråkade. Ni växer verkligen hela tiden. När ni stiger upp i denna mänskliga form – en verkligt anmärkningsvärd och unik upplevelse – kommer det att bli andra upplevelser som verkligen också är anmärkningsvärda. ”Världen ligger för era fötter” är ett av era mänskliga uttryckssätt. VI ser er som universums diamanter, som ständigt utforskar och sår nya världar, så som vi gjort under eoner. För när man väl är kopplad till och i fred med Källan, är era kreativa vätskor igång, och ni kan inte låta bli att skapa, att vara, att expandera och utforska. VI kommer från långt bortom rikena av tid och rum, från de ni för närvarande inte känner till. VI finns långt bortom Plejaderna, och ännu längre bortom tid och rum. VI har utvecklats, expanderat och blivit ännu ljusare, och vår översjäl är extremt stor och den innehåller alla våra upplevelser och former. Förstår ni? Förstår ni hur alla obetydliga detaljer i era upplevelser, i slutändan blir väldigt viktiga för helheten? Det är så. Det mänskliga kollektivet vaknar upp, äger sin kraft, förstår eller börjar åtminstone förstå, den enorma kärlekskapacitet som funnits inombords hela tiden. För ni är utformade för att vara anpassade till Skaparens hjärtslag. Allt liv är. Och så ska det bli igen. Så ska det vara. Och så är det.

Anpassa er till Källan, till andetagen av Moder och Fader Gud i er tid och ert rum, och bli ännu ljusare. VI önskar att ni kan förstå den stora expansionen vi erbjuder er. För ni är verkligen så mycket mer, än bara den här lilla mänskliga formen som skriver eller läser dessa ord. Så är det. Mycket mer. Och eftersom ni är så mycket mer, kan ni då känna hur mycket ni är älskade? Det finns så mycket kärlek tillgänglig för er, precis som att det finns oräkneliga världar som vrider sig och snurrar, på tidigare oupptäckta platser, och ännu mer väntar på att skapas. Universum vill leka, älska, för att visa er ännu mera kärlek. Öppna er själva till denna kärlek. Precis som att det finns fler planeter att upptäcka, så finns det också fler sätt för er att upptäcka ännu mer kärlek från Källan. Kärleken finns runt omkring er. Kärleken finns inom er. Kärleken är själva väven för skapelsen, för förståelsen, för glädjen, för allt.

Vi är Översjälen av det Plejadiska Kollektivet. VI har talat. VI duschar er, kära, söta framåtskridande mänskliga kollektiv, med våra gudomliga kodningar av styrka och fred, i denna tumultartade tid av återfödelse. Hitta freden i det här ögonblicket. Den väntar på att upptäckas. Många av er väntar ivrigt på olika planetariska händelser som för med sig fred istället för krig, vilket medför ett nytt inflöde av rikedom istället för brist. Om ni kan förstå hur stora vi är, (och vi hoppas mycket att ni kan det, och rekommenderar att ni kanske sparar och läser om, för att få ut det mesta av dessa vibrationer), om ni kan förstå hur stort, hur utbrett vårt kollektiv är, hur stor rymden är, kan ni då förstå vidden av det stora överflöd som är ert att kunna njuta av? När ni förstår det, vänner, så kan ni manifestera det. Känn er suveränitet. Känn rikedomen och kärleken flöda till er. Känn magiken i er egen kreativa potential. Känn er själva dela med er av denna rikedom med välsignelser till andra, och känn glädjen av att ge i hemlighet. Känn explosionen av glädjetårar, och ni ska få en glimt av hur universum ser er, dyrbara Nova Gaianer, som mötte det omöjliga men ändå gjorde det. Och helt fantastiskt kan vi tillägga.

Vi är Översjälen av det Plejadiska Kollektivet. Vi finns alltid tillgängliga för er om ni skulle välja att kommunicera med oss. Kom ihåg hur mycket kärlek, och det överflöd av omvårdande kärlek som omger er, och var i frid. Vi är en. Vi älskar er. Vi är Översjälen av det Pleiadiska Kollektivet.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...