Meddelande från Värdinnan av Ljus, maj 2023

Meddelande från Värdinnan av Ljus, maj 2023
DEN STORA UPPVAKNINGEN #290
Från er Värdinna av Ljus:
Vi, som en kollektiv grupp av ljusmästare med planetarisk glömska, befinner oss i en livlig ”nytolkning” av vad vi vet är sant, vad som gavs till Jorden som sanning och den djupa sanning som en gång fanns i vårt DNA. Vi som människor vet helt enkelt inte vad vi ska tänka om någonting längre. Etern är full av statisk elektricitet, satellittelefoner surrar och era Spidey-sinnen är ”stumma” och naturen säger inte ett ord. Marken stinker av mossa och nedfallna träd och alla element är tysta. Gå genom jagets skog med lätta fotsteg och vördnad, lyssna på ljudet ni inte kan hör, men kan smaka.
Varje dag känner vi vördnad inför det som händer framför våra ögon, precis som magi! Inom våra personliga ljusfält är det variation på variation; vi försöker alla finjustera kanalen genom att använda mycket mänskliga ”kaninöron” och aluminium. Vi vet inte vilka vi är eller vilka vi håller på att bli, när vi tar ett jättesprång genom de yttre gränserna och passerar skymnings-zonen. Vi har varit så säkra på foten under en större del av vår tid på Jorden, men nu glider vi nerför en hal sluttning som leder till ett träsk av osynliga val. Är vi modiga nog att gå ”Där Änglar Räds Att Gå?” Allt i hela Universum berör oss på en subatomär nivå, eftersom vi alla i slutändan är Ljus. Vi, som människor, är både sändare och mottagare som alltid försöker balansera det inkommande med det utgående, vilket är ett heltidsjobb.
Alla våra sensoriska val, reguljära och övernaturliga har förstärkts mer än 500% sedan 1960-talet. När vi ifrågasätter Universum och Universum ifrågasätter oss, ser vi längre in i tid och omständigheter än vi trodde var möjligt. Varje vackert hårstrå på ert mänskliga huvud och kropp är både mottagare och sändare av det oändliga, av framtiden och av tidigare möjligheter. Varje blodkropp är ett enskilt universum som försöker att födas.
Föreställ er varje tankeprocess som en enorm teater fylld till balkongen med både frågor och svar; det sedda och det osynliga. Den mänskliga kroppen är en levande lögndetektor, den känner om en ”bedragare” går förbi. Som en kosmisk streckkod söker kroppen, hjärnan – den levande medvetna datorn, sina I-Ching-linjer och letar efter den högsta sanningen vid denna tid. För den har lärt sig att sanningen kommer i svart, vitt och ”Många Nyanser av Grått.” Att sortera en smutsig soptunna via karma och Akasha är utmattande och en besvikelse på så många plan.
Så många aspekter av vårt universella jag svävar till ytan av våra cellminnen när vi alla seglar på sjöar av tidigare intrasslade minnen i framtida händelser. Allting följer med oss till fler val, fler vägar, fler platser som vi ännu inte har färdats på.
Vår människokropp och våra sinnen är i konstant beredskap, som en soldat på en midnattsvakt. Den uråldriga instinkten inom oss och vår humanitet reser sitt huvud och känner en kommande förändring och lägger öronen bakåt i ett försök att inte lyssna på vad Jorden viskar så högt. Förändring kommer, det har den alltid gjort.
Hela livet verkar sända felaktiga bilder, oavsett om det är era föräldrar som ljuger för er, er bästa vän, era barn eller er man/fru, är ni mycket medvetna om bedragarens kod som klingar som ett inkommande sms. Inom alla sanningar och lögner lever ett ”fläckat hjärta i motsats till ett uthålligt hjärta.” Det goda, det onda, det fula lämnar alltid en fläck på den mänskliga själen, även när den är utom synhåll och bortom sinnet.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *