Moder Gud via Galaxygirl, 25 juli, 2018

 

Moder Gud

via Galaxygirl

25 juli, 2018

 

Kära barn, kom och samlas nära mig och boa in er. Jag vill berätta en berättelse för er som slutar i triumf, men som har vissa svackor och dalar längs vägen. I begynnelsen fanns Källan. Källan är alla saker och ting som har uppstått ur sig själv. Källan är Allt. Även jag kom från Källan och jag är en förlängning av den precis som ni barn, är en förlängning av Källan, även av mig. För vi är alla besläktade, vi är alla ett. Vi alla bär inom oss densamma gnistan, Källans ljus som lyser upp våra fotsteg på våra resor till enheten, vilka aldrig tar slut.

I begynnelsen fanns inget annat än ljus, förutom Källan och en skapande potential. I och med att vi delades upp och utforskade, skapades galaxer, upplevelser kom till och nya sfärer föddes. Vi alla befinner oss på vår egen individuella resa tillbaka till Källan, till Alltet. Vissa ville ha sina resor mer fyllda av utmaningar, fler äventyr, fler uppförsbackar. Vissa valde separation och mörker, för att få uppleva kärlekens motsats, motsatsen till frid, och fruktan blev född /skapades genom sin brist. Och detta är var ni har vistats, mina änglar i kroppar, inom detta holospel av brist, av fruktan och av en ständig utmaning i motlut.

Det har varit en lång resa. Men jag kan försäkra er, mina barn, att ni frivilligt ställde upp för att få uppleva detta, ni ville vara här. Några av er undrar halvt på skämt ”Hur kom jag hit?” och ni känner det som om ni vandrade i någon annans dröm/verklighet. För ni växlar nu in och ut ur dimensioner, medan ni befinner er i en kropp. Ni assimilerar dessa energier med den nåd och lätthet som hör till mästarna, men ni processar dem hursomhelst. Och det har varit väldigt utmanande för er. För ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det. Sant? Javisst. Mina barn, ni är ljuset. Därför kan mörkret inte övervinna er om ni inte tillåter den upplevelsen. Jag ser er som mäktiga solstrålar av ljus, av kristall, av strålande vitt och gult ljus som strålar med ert ljus alltigenom multiversum, uttalar ert anspråk för kärlek, för helhet, efter separationens förfärligt smärtsamma holospel.

Nu måste det ta slut. Det är dags för kärleken att få råda inom min värdefulla mänsklighets hjärtan, mina underbara mänskliga änglar, samt att på nytt bli balanserade och återställda såsom ursprungligen var avsett. Er hastighet i evolutionen har aldrig tidigare skådats, vilket är varför så många andra världar och arter noggrant uppmärksammar er kraft och era framsteg. Det stämmer. Ni blir högt beundrade för er outtröttliga uthållighet och många berättelser berättas och kommer för alltid berättas i era framtider, om hur den mänskliga rasen besegrade sina förtryckare. Javisst, ni har fått stor hjälp för att jämna ut spelplanen, för alla korten samlades på hög och manipulerades mot mänskligheten under så många eoner. Men nu är ni fria, mina barn. Det är dags att andas in denna sanning.

Ni är ständigt fria i kärlek, i min kärlek. Min kärlek håller koderna för frid och kärlek. Och som ni vet, så bor min kärlek inom er. Därför är min kärlek er kärlek och min frid är er frid, ifall ni skulle ta emot den såsom er egen. Jag ber att ni nu gör det, för det kommer att tillhandahålla stor tröst under de kommande dagarna, när de ordspråksmässiga knutarna löses upp, gångjärnen hakas av och matrisen splittras, samt lämnar alla som har befunnit sig i sömn djupt oroade och förvirrade, samt vissa förargade. Detta är då ni kommer in, mina barn, mina ljuskrigare, mina krigare för frid och glädje. Lys med ert ljus och ifall ni är alltför trötta, låt mig lysa med mitt ljus tillsammans med ert eget och tillsammans så kan vi med lätthet utföra detta. Ni är mycket bra på detta, mina barn, och jag är så väldigt stolt över er.

Jag är er Moder Gud. Kryp tätt intill mig närhelst ni behöver det. Jag finns på bara ett andetags avstånd, min andedräkt har förenats tillsammans med er egen, för vi är en skapelse. Vi är skapelsen mitt uppe i ett av alla experimentens experiment. Fläta samman armar och händer tillsammans med mig och jag ska hålla er stadigt under den kommande stormen. Tillåt den Stora Centralsolens energier komma djupt in i ert hjärta, inom varje cell, inom varenda rädsla och släpp in den, mina barn. Den är min andedräkt. Låt mig andas min andedräkt över er nu och överösa er med överföringar av koder för accelererandet av en snabb uppstigning, så att vi kan få flyga igenom detta med nåd och lätthet, tillsammans. Min andedräkt känner sin egen. Sitt ner och andas in detta, mina barn. Andas in mig. Och när ni kan se att vågen varsamt närmar sig er, låt den smeka er, varenda fläck av er, med hjärtat fullt av glädje och ivrig förväntan. Det börjar nu. Mina barn, andas in mig. Andas in mig till era djupaste mest skadade delar och låt oss bada dessa delar i mitt ljus.

Jag är er Moder Gud. Jag är så stolt över er. Ni är min nya begynnelse. Känn er för evigt tröstade och badade i mitt ljus och bli den nya skapelse som ni var ägnade att vara.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...