Moder Gud via Galaxygirl, 29 oktober 2018

Moder Gud via Galaxygirl, 29 oktober 2018

Per Staffan 30 oktober 2018

Moder Gud 29/10/2018

Hälsningar barn, mina dyrbara. Detta är er Moder Gud som talar. Jag vill att ni ska luta er tillbaka och slappna av i mig, för ni är oroliga och belastade, jag kan känna det. Tyngden som har transmuterats på senaste tiden är ganska stor att bära och jag ser detta, barn. Jag – vi, er Fader och jag, tackar så mycket för er service. Det här är inte något som varar för evigt, barn, även om det kan kännas så när ni är mitt upp i det. Koppla av och luta er in i mig och bli uppfriskade och föryngrade.

Jag är er Moder Gud. Jag ser er, jag känner er, jag älskar er. Mitt andetag är ditt andetag, barn. Vi är ett, förenade, av samma material. Vi är kärlek. Detta är Nuet för er att minnas och djupt komma ihåg denna sanning och tid, för osanningarna skall förvandlas till kärlek och sanning. Kärlek är allt som finns. Jag, Källan, är allt som finns. Allt är ljus i slutet, barn. Vila i detta och njut av resan. Min våg som kommer är mitt ljus, min puls, min kärlek. Släpp in den i dig, precis som du låter mina ord just nu komma in i dig och lugna din vibration. Det är samma sak. Tänk inte för mycket på det. Fortsätt gå hand i hand och hjärta i hjärta med mig och allt kommer att göras rätt. Vila i mig. Ni är säkra och trygga. Och barn, ni är starka. Så starka, att det tar andan ur mig av fröjd när jag ser era böner och ljusstrålar tända upp himlen. Ni är ett formidabelt team, barn, och tillsammans är vi ostoppbara. Det är dags för ljuset att helt besegra mörkret nu. Jag har talat. Den gudomliga kvinnan har återvänt. Och barn, det är sanningen genom mig, genom er, genom denna kommunikation som vi har när ni öppnar upp era hjärtan till mig. Ty det är dags för det gamla att försvinna och det nya ska återfödas och åter kommas i håg. Vill ni bygga och bygga upp med mig? Gaia behöver er. Nova Gaia väntar på er. Vi är alla här i stort stöd för er.

Jag är er Moder Gud. Var i frid. Men det är självfallet ditt val om du bestämmer dig för att vila i mig eller stå vid sidan, fräsande och utmattad. Varför skulle du välja det? Har du inte varit tillräckligt länge i området av brist? Ja! Kom till mig, vila i mig, prata med mig om din dag, om dina bekymmer. Jag lyssnar alltid på dig och till dig. Låt mig sjunga en vaggvisa för dig och lugna dig i din djupaste kärna. Släpp in mig där också och var ett med mig. Tvillingar och familj och tänk om är verkligen är oviktiga när du inser att allt är gudomlig timing och kommer att tjäna mitt syfte. Ah, där är ni. Vila i mig lite mer barn. Jag är för alltid här för er och er största fan – ja, Fadern självklart också! Vi båda är era största fans och våra återföreningar (Himlens Företag med oss) och vi förväntar oss mycket firande. Jag är er Moder Gud.

 

~ Galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...