Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober 2018

Per Staffan 30 oktober 2018

Utmaningar som Spänner över Livstider ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat processen med att granska era problem ur en vidare synvinkel, och vi har märkt att era problem härrör från mer än bara något ni har gjort under denna livstid. Vi tycker om att referera till era problem som utmaningar för att ni kan se meningen med att möta en utmaning, men problemen verkar bara existera utan att vara till gagn för någon.

De utmaningar som du står inför nu är de som du har mött under livstider, och de är de utmaningar som din genetiska linje också har mött om och om igen. Du är här för att ändra ditt tillvägagångssätt under denna livstid. Det här är en av de saker du kom hit för att göra. Du kom för att ta itu med de utmaningar som du inte har kunnat möta och triumfera över i de tidigare livstiderna, och ingen i din familjehistoria har heller kunnat göra det.

Det är därför de känns så stora. Det är därför de är så stora. Så vi vill säga till dig att om du försöker och försöker lista ut vad du gjorde för fel kan du sluta. Och i stället kan du bestämma att det finns något mycket kraftfullt för dig inför dina utmaningar. Och några av er har mer än en som ni står inför, men det här är det arbete som ni visste att ni skulle göra under denna livstid. Så för många av er ställer uppsättningen av denna livserfarenhet er rakt i eldlinjen för att möta de utmaningar som ni står inför.

Den goda nyheten är att du har bett om hjälp i alla dina tidigare livstider och i livstiden för de i din familj som har kommit före dig. Du har bett. Du har slagit dina knytnävar. Du har ropat till himlen, och du har alltid fått svar. Nu är det den livstiden där du kan få mer hjälp att möta dessa utmaningar. Du är inte ensam. Du gör inget av det här ensam. Ta trycket ifrån er själva och tillåt hjälp från de högre världarna.

Hur gör ni det här? Sakta ner, sätt er i ett avslappnat tillstånd och öppna upp er energetiskt för allt som ni har samlat ihop över många livstider.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...