Moder Jord – Klimakteriets hemligheter – via Kerstin Eriksson, 10 april, 2022

 

Moder Jord via Kerstin Eriksson

10 april 2022

Klimakteriets hemligheter.

 

Jag är en kvinna och en omfattande feminin energi.

Jag går hela tiden genom livets under och åldrandets alla faser.

Och den höga åldern är något som många kvinnor idag fruktar.

Men det finns något ni inte riktigt förstår.

När en kvinna når högre ålder och inträder i klimakteriet, blir hon komplett!

En kvinna i klimakteriet är nu till fullo en universell varelse.

Det hjärtskärande arbetet med blod, svett och tårar ligger nu bakom henne, och hon kan börja att fullt ut njuta av vad hon i sanning har ärvt, den sanna rättigheten att vara en vandrare i Universum.

Som äldre kvinna blir ni lättare, och ni ger inte längre månblodet till Gaia. Ni behåller det i er kropp. Som givare av årtiondens näring till Gaia, hälsar hon er då hon säger:

Jag är Gaia och jag tackar er för ert hårda arbete! Ni har skänkt liv till er värld genom hårt arbete. Ni har skapat nya blodslinjer som nu kommer att gro in i framtiden.

Nu är det ER tid att välja det ni älskar att göra. Vad är det som inspirerar er? Vad har ni drömt om, vad är det ni önskar er?

Moderskap betraktas ofta inte så som det borde. Är det bara?

Moderskap är det viktigaste arbete någon kan ha, någonsin.

Jag kommer fortfarande att vårda och nära er lika mycket som förut, nu då ni inträtt i klimakteriesfären.

Men nu kan vi verkligen börja glädja oss åt alla de frön ni sått de gångna årtiondena.

Vilka frön, kanske ni undrar?

Nu är dörrarna öppna! Och det finns inget som håller er kvar precis där ni är vana vid att föreställa er själva, ni är i sanning fria nu.

De frön jag talar om är att från och med nu är ni universella skapare och deltagare i vävandet av den magnifika feminina väven av kärlek, nu på heltid.

Som äldre och inträdande i klimakteriets hemligheter för ni med er all den kunskap ni samlat under hela ert liv. Ni börjar nu transformera denna information till en högre eterisk nivå och den kommer i linje med akasha-biblioteket.

All er kunskap samlas alltid i akasha-lådan ni alla har individuellt – oavsett ålder. Men när en kvinna når högre ålder och blir en högre eterisk varelse – som i klimakteriet – kan hon inhämta sin samlade kunskap och den läggs naturligt in i den offentliga avdelningen på Akasha-biblioteket, där själar söker svar, t.ex. på natten medan de sover.

De som är äldre förser de yngre med kunskap, inte bara i vaket tillstånd, utan också omedvetet.

Alla åldrar är viktiga! Men det finns bara lite, nästan ingen, information om hög ålder och hur viktiga gamla kvinnor är, se dem som ett mycket sällsynt, exklusivt och kärleksfullt bibliotek, som kan nå stjärnorna om de så önskar.

Jag älskar er.

Gaia

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...