Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 13 april 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 13 april 2022

 

Kära Ni,

Det är dags för er att återigen stå upp och heja. Ni har inte bara gjort anspråk på ljuset, utan ni har släckt mörkret. Naturligtvis verkar detta inte sant med tanke på det trauma som uppvisas dagligen av era media och andra. Men precis som ni en gång trodde att det inte fanns något ljus, börjar ni ana att det finns begränsat mörker.

Hur kan allt förändras på några dagar när vårt senaste meddelande framhävde er rädsla och ångest? Så är det eftersom ni har omfamnat världens godhet, kärlek och glädje och förnekat det som en gång var bekvämt i er yttre värld. Även om det kan ta lite tid för de som vill stanna kvar i eller få tillgång till utåtriktad makt att falla helt, börjar ni notera deras nedgång till icke-acceptans. De som omfamnar utåtriktning hittar mindre och mindre publik. De tappar sin glans, sin gnistra och sin väg.

Utåtriktning är inte längre så populärt.

Ändå fruktar ni att utåtriktning aldrig kommer att övergå till kärlek, att ert flitiga arbete har varit förgäves såsom var sant i många tidigare jordiska liv. Vi, från Universum, har en annan uppfattning för ni har, i massor, korsat kärlekens Rubicon.

De rädslor som nu visas upp eller ni upplever är globala rädslor som dyker upp till ytan. Även om du fortsätter att skylla på någon där ute, projicerar andra din rädsla för dig. Rädslor som lyfts fram av media och projiceras på jordens skärmar så att ni äntligen kan övervinna dem. Världsscenen håller på att bli er globala skräcksoptunna.

Det är inte för att förneka det lidande som förekommer över hela världen, utan istället för att ni ska veta att deras lidande är resultatet av en global rensning – för att kasta skräck och tårar i mixen för en sista runda av rädsla.

Du kommer snart att tappa intresset för dessa rädsloagendor, för du har återigen tagit examen bortom rädslan – först inom ditt väsen och nu med yttre katastrofer som en gång drog dig in i deras virvel.

Det är inte så att du inte bryr dig om mänskligheten, miljön eller jordens varelser. Istället skiftar ditt fokus från ”Det här är fruktansvärt och kommer bara att bli värre” till ”Vilka handlingar eller skapelser kan flytta denna rädsla till kärlek så snabbt som möjligt?”

Rädsla och allt som hör till rädsla är utmattande. Som om du går om en skolklass om och om igen med samma misslyckanden och rädslor. Du är redo att gå vidare – liksom jordens miljoner, snart miljarder. Detta är din utåtriktade väckarklocka som genereras av ditt inre. ”Jag kan vara en överväldigad del av global rädsla, eller så kan jag förändra min berättelse genom att skapa en ny värld.”

När du påbörjade denna resa för decennier, år eller månader sedan, verkade det inte finnas många globala vägar bortom rädsla. Du upptäcker nu dessa vägar. Nya tekniker, modaliteter och metoder som visade sig kontraintuitiva för veckor sedan är nu perfekta. Och så kommer det att vara från och med denna dag. Respons och svar på dina inre frågor om global rädsla.

Det betyder inte att du kommer att skapa en ny värld själv, utan istället att ni, i massor, kommer att förändra världen, det ena konceptet efter det andra. Kanske din vän presenterar ett problem, och du svarar på ett sådant sätt att din vän hittar en ny väg till självkärlek. Föreställ dig sedan liknande händelser över hela världen. Det är så som personliga rädslor som projiceras på världsscenen kommer att förändras.

Detta är den globala skapelsefasen. Skapelser som inte nödvändigtvis kommer att ske 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, utan istället som ett momentumbyggande när fler och fler deltar.

Många av er svarar att ni ännu inte älskar er själva fullt ut, så det är omöjligt för er att skapa globala rädslolösningar. Vi, från Universum, påminner er om att denna övergång inte handlar om utåtriktad perfektion utan om en lugn, fridfull plats inombords. En plats som ni har upptäckt flera gånger bara för att få den att försvinna och sedan dyka upp igen. Något liknande kommer att hända med utåtriktad rädsla.

Denna övergång är inte en linjär händelse utan en spiral av AHAn och prestationer. Du skulle inte läsa dessa ord om du inte var en del av den spiralen. Och din nuvarande plats i den spiralen förnekar dina yttre rädslor. Ett behov så stort att du känner dig utmattad när du upplever dessa rädslor.

Du är bortom självkärlek. Du är redo och villig att ta itu med världens rädslor – de ackumulerade dolda rädslorna som skapats av alla under eonerna.

Ditt val är utmattning eller att ta itu med global rädsla, ”elefanten i vardagsrummet”.

Du valde att ta itu med det som aldrig tidigare har tagits itu med av dig eller någon annan på jorden. Än en gång, förändra det till synes omöjliga som sanna jordänglar. Må det bli så. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...