Moder Jord via Kerstin Eriksson, March 23d, 2022

Wednesday, 23 March 2022

 

Moder Jord talar i dag.

Modern talar idag.

Jag är Urmodern, den ni kallar för Gaia. Men jag har flera namn och det vet du också.

Jag ser många av er vrida och vända på vad som är viktigt. Ni lyckas inte riktigt förstå vad ni bör göra. Ni känner er stundtals vilsna och ledsna.

Ni är mina barn och jag älskar Er. Var inte rädda. Det gör ont att födas. Ni blir omfödda nu. Och ni finner att ni står i en ny sorts realitet. Ni saknar att hålla handen med mig, ni känner er inte längre lika stabila.

Jorden skakas av rädslor som gör att marken verkar skallra. Detta gör att ni inte har samma fotfäste just nu.

Var inte rädda mina älskade barn, men jag råder er att vara extra noga med eran dagliga jordning.

Maktspelet på jorden håller på att dras till sin spets efter många års planering av ledare som inte har rent mjöl i fickorna.

Och detta är ni medvetna om. Ni kan! Ni är medvetna. Ni har vetat att detta skulle dyka upp förr eller senare. Det är därför ni är på plats JUST NU. Ni är dom som ni själva har väntat på!

Du är exakt där du behöver vara! Du behöver bara vara noggrann med dig själv. Lita på att allt du har lärt dig är det som du behöver nu. Även om du upplever ”en ny verklighet” en realitet där du inte har samma grepp om allt som du har varit van vid under många år.

Se dig själv som om du svävar exakt dit du vill i din glädjerika fantasi, du gör exakt det du önskar och drömmer om. Du följer ditt brinnande intresse för det du alltid har älskat och du låter ingen tvekan hindra dig.

Jorda dig, så finner du att du får kontakten tillbaka. Dröm, fantisera, gläds, manifestera, kontemplera över en härlig dag, här och nu.

Och även om jag har flera namn, så är jag en Moder ändå, Er allas mamma och jag älskar Dig precis som Du är. Jag går bredvid dig alltid, minns det för jag är beredd att hålla din hand när du så önskar!

Puss och kram

Mamma

 

You may also like...